Gerard se je Shakiri že večkrat pridružil na odru, tudi na majskem koncertu v Barceloni. Foto: Reuters
Gerard se je Shakiri že večkrat pridružil na odru, tudi na majskem koncertu v Barceloni. Foto: Reuters
Shakira
Poznana je tudi po humanitarnem delu. Foto: Reuters

Plavolasa poppevka, ki bo naslednjo sezono nadomestila Christino Aguilero kot sodnica v ameriški resničnostni oddaji The Voice, je potrdila tisto, kar so mnogi šepetali že nekaj mesecev. "Z Gerardom sva presrečna, saj bova dobila otroka! Odločila sva se, da se bova prepustila življenju in zdaj uživava v vsakem trenutku, saj so to res posebni dnevi," je sporočila na svoji spletni strani.

Osrečil naj bi ju fantek
Kot poroča kolumbijska revija Gente, Shakira in deset let mlajši Gerard pričakujeta fantka, ki naj bi na svet privekal januarja. Menda naj bi slavni par še nerojenega otroka ljubkovalno klical Ulicito. Govorice o nosečnosti so zaokrožile že julija, ko so paparaci Shakiro ujeli pred ginekološko kliniko v Miamiju.

Usodno snemanje videospota
Kolumbijka in Katalonec, ki je član nogometnega kluba Barcelona in španske reprezentance, sta par od marca lani. Shakira se je v njegovem objemu znašla le dva meseca zatem, ko je prekinila dolgo, enajstletno razmerje z Antoniom de la Ruo, sinom nekdanjega argentinskega predsednika.

Nekateri trdijo, da se je Shakira s Piquejem sestajala že prej, saj se je njuno poznanstvo začelo spomladi leta 2010. Prvič sta se namreč videla na snemanju videospota za njeno pesem Waka Waka, ki je bila tudi himna svetovnega nogometnega prvenstva v Južnoafriški republiki.

De la Rua je ne pusti pri miru
Od takrat sta tako rekoč neločljiva. Shakira svojega dragega zvesto spremlja na nogometnih tekmah tako na stadionu Camp Nou kot na gostovanjih po Evropi. Velja za izredno temperamentno navijačico, saj pogosto vstaja in kriči, ob zadetkih pa proslavlja z navijači.

A Kolumbijka, katere polno ime je Shakira Isabel Mebarak Ripoll, se ne more povsem otresti preteklosti, saj jo de la Rua toži za ogromno vsoto 250 milijonov dolarjev. Trdi namreč, da se je odpovedal svoji publicistični karieri, da se je lahko povsem posvetil vodenju njenih poslov.