Sodeč po fotografiji, na kateri naj bi bila Rihanna, je pevko nekdo (Chris Brown?) resnično hudo pretepel. Foto: TMZ
Sodeč po fotografiji, na kateri naj bi bila Rihanna, je pevko nekdo (Chris Brown?) resnično hudo pretepel. Foto: TMZ
Rihanna na rdeči preprogi na predgrammyjevski zabavi, nekaj ur pred napadom. Foto: Reuters

Na fotografiji ženske, ki naj bi bila 20-letna popzvezdnica, so vidne udarnine nad obrvmi, na licih in okrog ustnic, celoten obraz je močno zatečen. Pri TMZ-ju niso razkrili, kako so dobili sliko, kje je bila posneta in kdo je njen avtor.

Kdo je izdajalec iz vrst policije?
Nekaj ur po objavi fotografije se je v zadevo vpletla losangeleška policija. Odprli so notranjo raziskavo, za pomoč pa prosijo tudi javnost, saj želijo odkriti, kdo je fotografijo oddal medijem. V izjavi za javnost so zapisali, da se zdi, da je bila fotografija resnično posneta v raziskavi nasilja v družini, to, da je bila objavljena v medijih, pa naj bi bil velik prekršek, zaradi katerega bi bil kdo lahko odpuščen. Tožilci so od policije zahtevali več podatkov, preden se odločijo za morebitno obtožnico proti Brownu. 19-letnemu pevcu grozijo obtožbe za nasilje v družini.

Kot je znano, je bil Brown aretiran 8. februarja zaradi suma groženj ženski, ki je oblasti niso javno razkrile. Neki vir, ki sicer ni bil pooblaščen in je zahteval anonimnost, je potrdil, da je napadena ženska Rihanna - s pravim imenom Robyn Fenty. Isti človek potrjuje, da so poškodbe na fotografiji - še posebej udarnine na čelu - v skladu s tistimi, ki jih je utrpela Rihanna.

Tetovaža na levi rami dokazuje, da gre za Rihanno?
Še ena podrobnost potrjuje, da je na fotografiji Rihanna: na sliki, ki so jo posneli fotografi agencije AP na zabavi pred pretepom, ima pevka na levi rami tetovažo z rimskimi številkami, ki jo ima tudi ženska na fotografiji, ki jo je objavil TMZ. A na tej spletni strani so pred dnevi že objavili računalniško obdelano sliko Rihanne z modrico na očesu ...

Pevka z Barbadosa, ki bo kmalu dopolnila 21 let, ni komentirala zadeve. Brown pa se je pred dnevi javno oglasil, zapisal je tudi: "Besede ne morejo povedati, kako žal mi je in kako užaloščen sem zaradi teh dogodkov." V izjavi, v kateri pa Rihanna ni omenjena, je bilo zapisano tudi, da se pevec posvetuje z ljubljenimi, še posebej z materjo in pastorjem.

Brown je bil aretiran kakih 18 ur po tem, ko sta z Rihanno odšla s predgrammyjevske zabave v čast glasbenega mogotca Clivea Davisa. Po pričanju policije sta se Brown in neka ženska nekaj po polnoči zapletla v spor v avtu sredi premožne losangeleške soseske Hancock Park. Ženska naj bi imela vidne poškodbe, Browna pa ob prihodu policije ni bilo več na prizorišču.

A. K.