Cher še ni rekla zadnje besede. Foto: EPA
Cher še ni rekla zadnje besede. Foto: EPA

Pevko so septembra pripeljali v bolnišnico, saj jo je premagala virusna okužba. Toda okrevanje ni šlo po načrtih, zato se ikonična pevka poslavlja od odrov. "Potrta sem. Še nikoli se mi ni zgodilo kaj podobnega. Ne najdem besed, s katerimi bi se lahko opravičila oboževalcem, ki so že kupili vstopnice za koncerte. Zelo sem ponosna na ta šov - najboljši je," je dejala Cher.

68-letna zvezdnica upa, da se bo vrnila med oboževalce naslednje leto. Za letos je odpovedala 29 koncertov, med drugim v New Yorku, Bostonu, Chicagu in Torontu. Po poročanju BBC-ja je njena turneja, na kateri je predstavljala svoj zadnji album Closer To The Truth, imela že na samem začetku potencial, da postane najbolj donosna v industriji. Do julija, ko je končala prvo polovico turneje Dressed to Kill, je zaslužila 54,9 milijona ameriških dolarjev (40,5 milijona evrov).

Zdravniki pa so ji odsvetovali nadaljevanje in svetovali, da okreva v celoti. Oglasila se je tudi na Twitterju, kjer je zapisala: "Močno sem se trudila, da bi bila dovolj močna, toda moja volja ni mogla premagati telesa." Cher je že v začetku leta dejala, da bo Dress To Kill njena zadnja turneja. Izjava je prišla po skoraj desetletju, ko se je že "poslavljala" s turnejo Living Proof Farewell.