Poročila sta se leta 2005. Foto: EPA
Poročila sta se leta 2005. Foto: EPA
Ilary Blasi se je poslovila od oddaje Le Iene. Foto: Instagram Ilary Blasi

"Dokler bo telo zdržalo, bom igral," je še pred kratkim Totti miril navijače, da ne razmišlja o upokojitvi. Poleg poškodbe, zaradi katere je nogometaš odsoten z nogometnih zelenic že od 26. septembra - ugiba se, da bo morda jutri zaigral na tekmi proti Chievu ali v soboto proti Milanu, pa navijače skrbijo besede Tottijeve žene.

Žena kapetana Rome je namreč v intervjuju za Oggi pokomentirala mogočo upokojitev moža: "Upokojitev? Čas je. Dopolnil bo 40 let. Pravim, da ima vsaka sezona svoj čar, Francesco ima izjemno kariero, dosegel je vse, kar se je osvojiti dalo, tako da ima zdaj željo po drugem."

Ilary je v intervjuju povedala, da bo Francesco tudi po koncu kariere profesionalnega nogometaša - vseh 22 sezon profesionalne kariere nosi dres Rome - zagotovo dejaven v športu.

Tretji otrok na poti
Televizijska voditeljica je 7. decembra vodila še zadnjo oddajo Le Iene, katere zaščitni obraz je bila dolgih osem let.

"Rekla sem adijo prej kot on, ustavila sem se ob času," se je pošalila Ilary, ki pa sveta šovbiznisa ne zapušča za vedno. Načrtov za prihodnje nima, zdaj se bo posvetila materinstvu, saj je v visoki nosečnosti: "Otrok se bo rodil marca, s Francescom sva presrečna. Ne želiva vedeti spola. Presenečenje bo za vse." Skupaj imata že dva otroka - desetletnega Cristiana in osemletno Chanel.

Poročila sta se leta 2005 po dveh letih zveze, poroko pa so prenašali tudi na televiziji. Poročne zaobljube sta obnovila aprila lani.