Ryan Reynolds in Scarlett Johansson sta se izogibala celo skupnem pojavljanju v javnosti, zato njunih skupnih fotografij ni. Foto: EPA
Ryan Reynolds in Scarlett Johansson sta se izogibala celo skupnem pojavljanju v javnosti, zato njunih skupnih fotografij ni. Foto: EPA

26-letna igralka in 34-letni najbolj seksi moški po izboru revije People sta preko svoje tiskovne predstavnice Meredith O'Sullivan sporočila še: "V zvezo sva vstopila z ljubeznijo ter z ljubeznijo in naklonjenostjo jo zapuščava. Čeprav spoštovanja do najine zasebnosti ne pričakujeva, ga bova pa zagotovo cenila."

Konec že pred šestimi meseci?
Po poročanju revije People, ki navaja neimenovan, a dobro obveščen vir, se je par razšel že pred šestimi meseci na pobudo Johanssonove. Pred kakšnim mesecem so ju nato videli, ko sta se zabavala v newyorškem klubu Avenue in sta bila videti zelo zaljubljena, zato so govorice o razhodu hitro potihnile. People še piše, da Scarlett že mrzlično išče novo stanovanje v New Yorku, trenutno pa se na Jamajki zabava s prijateljicami.

Igralca sta se poročila septembra 2008 v narodnem parku v bližini Vancouvra (ki je obenem tudi Reynoldsov rojstni kraj), na slovesnost sta povabila le peščico najbližjih, v javnost pa ni prišla niti ena fotografija srečnega para.

Tudi sicer sta bila zvezdnika precej molčeča o svoji zvezi - edinkrat, ko je Scarlett spregovorila o tem, kako je biti poročen, se je pohvalila, da najbolj uživa, ko lahko kuha za svojega moža. Reynolds pa je o prednostih zakonskega življenja dejal: "Tako lahko vsak dan preživiš s svojim najboljšim prijateljem."