Ronnie je po končani turneji Rollingov skočil v zakonski jarem. Foto: Reuters
Ronnie je po končani turneji Rollingov skočil v zakonski jarem. Foto: Reuters

Mladoporočenca naj bi si po pisanju britanskih medijev nadvse želela novega družinskega člana, "navdih" 65-letnemu Ronnieju pri uresničitvi želje pa je njegova priča, 67-letni pevec Rod Stewart, ki je po 60. letu starosti postal očka. Prav tako je čare očetovstva v poznih letih izkusil tudi Ronniejev dober prijatelj, sir Paul McCartney, ki je bil prav tako na poroki kitarista zasedbe The Rolling Stones in gledališke producentke.

Kitarist ima iz prejšnjih zakonov štiri otroke.

Poroka zaradi ljubezni in ne zaradi denarja
65-letni Ronnie, med prijatelji bolj znan kot Ron, je, kot smo že poročali, pokazal, da tudi pri 65 letih še vedno verjame v ljubezen. Na poročnem slavju v razkošnem londonskem hotelu Dorchester Hotel je tako pred dvema dnevoma obljubil večno zvestobo 34-letni Sally.

Kitarist Stonesov naj bi bil že dolgo naklonjen Humphreysovi, a ta je bila vedno bolj ali manj zasedena, pred osmimi meseci pa sta se britanska zvezdnika le odločila začeti ljubezensko razmerje.

Zaljubljenca vsem tistim, ki menijo, da se je temnolaska z glasbenikom poročila le zaradi denarja, odgovarjajo, da ni tako, saj ju je združila prava ljubezen, poleg tega pa je Sally na Otoku zelo znana, tako da ji finance ne predstavljajo nikakršnih težav.

Po 24 letih konec zakona. Razlog: nezvestoba.
To je za Ronnieja tretji zakon. S prvo ženo Krissy Findlay je bil poročen sedem let, z drugo ženo Jo Wood je v zakonu zdržal dlje - poročena sta bila od leta 1985 do leta 2008, ločila pa sta se zaradi glasbenikovega skoka čez plot. Wooda naj bi iz zakonskega jarma zmamila takrat 20-letna natakarica Ekaterina Ivanova.