Wiz Khalifa in Amber Rose sta se še pred tedni nasmihala fotografskim objektivom na podelitvi MTV-jevih VMA nagrad. Foto: EPA
Wiz Khalifa in Amber Rose sta se še pred tedni nasmihala fotografskim objektivom na podelitvi MTV-jevih VMA nagrad. Foto: EPA
Wiz Khalifa in Amber Rose
Par ima skupaj leto in pol starega sina. Foto: EPA

30-letna manekenka je v zahtevku za ločitev kot razlog navedla nepremagljive razlike. In zahtevala je polno skrbstvo nad enoletnim sinom, ki ga bo lahko Khalifa obiskoval. Zanimivo je to, da je raper pred dvema dnevoma na spletni platformi Vine objavil video, v katerem poplesuje na skladbo Someone Great zasedbe LCD Soundsystem, ki velja za himno ločitev.

Par se je začel sestajati leta 2011, potem ko se je manekenka razšla z raperjem Kanyejem Westom. 1. marca 2012 sta se zaročila in 8. julija lani poročila.
Uradnega razloga za ločitev še ni, toda manekenka je po poročanju portala TMZ Khalifo označila za "serijskega skakalca čez plot". Njun zakon je zmajala predvsem odločitev raperja, da svoje soproge ne vzame na turnejo, ampak jo je pustil doma s sinom. Rosova pa ni več verjela njegovim izgovorom.

Sta Cannon in Rose nov par?
Ravno pred dnevi so se ameriški mediji razpisali, da se je Rosova romantično zapletla s 33-letnim raperjem Nickom Cannonom, ki je tudi sredi ločitvenega postopka z divo r'n'b-ja Mariah Carey. "Amber je že od nekdaj naklonjena Nicku," je dejal vir za spletno stran MTO in dodal: "Zanjo je kot mentor in mislim, da je zaljubljena."

Amber je v nedavnem intervjuju precej hvalila Cannona in pristopila do njega s poslovno ponudbo, da bi ustvaril vlogo zanjo v njegovem novem filmskem projektu. "Z Nickom sva dobra prijatelja. Samo da sva na snemalnem prizorišču obkrožena s komiki, je smešno. Vsak dan se nasmejiva do solz," je dejala v intervjuju za The Source. Cannon je med tem že zanikal govorice, da bi se pletlo med njima kaj več kot prijateljstvo.