Beyonce Knowles je konec acgusta takole razkazovala svoj trebušček. Vsekakor je dosegla nekaj - presenetljiva novica je podrla vse rekorde na Twitterju, prodaja njenega albuma 4 pa je skokovito narasla. Foto: EPA
Beyonce Knowles je konec acgusta takole razkazovala svoj trebušček. Vsekakor je dosegla nekaj - presenetljiva novica je podrla vse rekorde na Twitterju, prodaja njenega albuma 4 pa je skokovito narasla. Foto: EPA
Jay-Z in Beyonce Knowles
Jay-Z in Beyonce bosta starša postala februarja. O spolu otroka sicer molčita, govori pa se, da bo punčka. Foto: EPA

30-letna pevka je s tem, ko se je pojavila s precej okroglim trebuščkom na podelitvi MTV-jevih nagrad za najboljše videe, s svojo nosečnostjo res naredila velik vtis, a že nekaj dni pozneje so se pojavile govorice, da je zvezdnica tisti večer nosila umetni trebušček, saj naj bi se dete rodilo šele februarja, zato je skoraj neverjetno, da bi bil po treh mesecih nosečnosti njen trebuh videti tako velik.

Ko je v četrtek luč sveta ugledal videospot za njeno najnovejšo uspešnico Party, ki ga je pevka posnela le nekaj dni pred razkritjem vesele novice in v katerem trebušček še zdaleč ni tolikšen kot na podelitvi nagrad, so se opravljivi mediji znova razpisali o protetičnem trebuščku.

Govorice so "neumne, smešne in predvsem lažne"
Čeprav je sta Beyoncé in njen mož Jay-Z govorice označila za "neumne, smešne in predvsem lažne", te vseeno ne potihnejo - po začetnih špekulacijah o tem, kdaj bo otrok prijokal na svet (ki jih je glasbenica ustavila, ko je pojasnila, da ima rok februarja), so te prerasle v čisto prave teorije zarote, na primer, da pevka sploh ni noseča, ampak ji bo otroka rodila nadomestna mati.

Malčico bodo čakale kar tri otroške "sobe"
Eden najbogatejših parov v glasbeni industriji se na prvi pogled na pisanje medijev ne ozira preveč. Te dni se bolj ukvarjata z opremljanjem otroške sobe za svojo novorojenko - dekletce bo namreč imelo tri identične otroške sobe (eno v stanovanju na Manhattnu, drugo v hiši v Miamiju, tretjo pa v njunem domovanju v Scarsdalu, zvezni državi New York), da se bo v vseh počutila enako varno in da je selitve njenih staršev v prvih mesecih življenja ne bodo preveč šokirale.

Obsegale bodo skoraj 200 kvadratnih metrov (vsaka posebej, jasno), med drugim bodo opremljene z vgrajenim glasbenim sistemom, LCD-televizorjem in zibelko v obliki postelje z baldahinom. Vsaka soba bo zvezdnika stala okoli 250.000 dolarjev, še pišejo ameriški mediji.

Spodaj si lahko ogledate videospot za pesem Party, ki ga je Beyoncé Knowles posnela sredi avgusta, pri njegovem nastanku pa so sodelovali še J. Cole, njena sestra Solange in nekdanja kolegica iz skupine Destiny's Child Kelly Rowland.