Ljubezenska zgodba Katy in Russlla se je začela po MTV-jevih nagradah septembra 2009, ko je on na odru namignil, da je srečen, da je ona nastanjena v istem hotelu kot on. Foto: EPA
Ljubezenska zgodba Katy in Russlla se je začela po MTV-jevih nagradah septembra 2009, ko je on na odru namignil, da je srečen, da je ona nastanjena v istem hotelu kot on. Foto: EPA
Katy na Havajih ...
Russell pa z oboževalko v mrzlem Cornwallu. Foto: Twitter

Po pisanju revije Us Weekly, ki se sklicuje na vir blizu para, naj bi se zakonca srdito sprla - ona naj bi mu zabrusila, naj se j*** in da bo počela, kar hoče, on pa naj bi ji odvrnil: "Super, j*** se tudi ti."
Sicer naj se zvezdniški par (še) ne bi razšel, a ne kaže najbolje. "Prepiri postajajo vse hujši," dodaja vir.

27-letna Katy tako zdaj praznike preživlja s prijatelji na sončnih Havajih, medtem ko Branda videvajo v pubu v Cornwallu v rodni Angliji. Tam je po poročanju Daily Maila tudi preživel božični večer.
Ker imata oba zelo napolnjena urnika in se zato ne vidita kaj dosti, so prazniki kot nalašč, da bi preživela nekaj časa skupaj. Par naj bi to tudi načrtoval - Katy naj bi v Anglijo z zasebnim letalom dala prepeljati svoje starše, da bi družina praznovala skupaj.

Brez prstana
Zvezdnika, ki sta se po burni romanci poročila oktobra lani, se v zadnjem času na vse kriplje trudita zatreti ugibanja o krhanju zakona.
A to jima ne gre najbolje, glede na to, da Perryjeva ni nosila svojega poročnega prstana, ko je uživala v valovih rajskega otoka Kauai, pri čemer ji je družbo delal tudi skrivnostni moški.
Nedavno je sicer na Twitterju zapisala: "Samo zato, ker ne paradirava najine zveze, ne pomeni, da je kaj narobe z njo. Zasebnost je najin luksuz."

Brand si želi otroke
Brand je po drugi strani o domnevnih težavah pred nekaj tedni spregovoril na pogovorni oddaji Ellen Degeneres, ko ga je ta naravnost vprašala, da sliši, da naj bi se razšla. "Kaj?! Morala bi mi povedati!" se je v šali začudil komik. "Celotno medmrežje sem do zdaj obravnaval kot zlobnega lažnivca. Zares sem srečno poročen. Biti slaven je, kot da bi ti vzeli delček tebe, in ta delček zaživi svoje življenje in počne, kar hoče. Želel bi si, da bi ta delček počel zanimivejše stvari."
In nadaljeval: "Ne vem, kaj počne, ampak jaz sem poročen s Katy. Zaobljubil sem se, da dokler naju smrt ne loči. Še vedno sem živ." Ob tem je dodal še, da bi rad nekoč imel otroke z njo.

Novembra je Brandova mama Barbara tvitala, da se veseli praznikov, ki da jih bo preživela skupaj s sinom in snaho: "Govorila z Russllom in Katy, tako srečna sta, krasno je. Za božič bomo vsi skupaj." Brand naj bi tudi že vse uredil, da bi njegova tast in tašča, Keith in Mary Hudson, na Otok priletela 18. decembra. Zdaj je to očitno padlo v vodo.