Alessandra Ambrosio naj bi zastopala Brazilijo na sklepni slovesnosti v Londonu. Foto: EPA
Alessandra Ambrosio naj bi zastopala Brazilijo na sklepni slovesnosti v Londonu. Foto: EPA
Naomi Campbell
Za kratek hip naj bi se pojavila celo Naomi Campbell. Foto: EPA

Čeprav so trenutno vse oči javnosti usmerjene v London, pa organizatorji naslednjih že snujejo načrt, kako bodo privabili čim več pogledov proti Braziliji, kjer bodo leta 2016 potekale naslednje OI. V ta namen naj bi po poročanju britanskega The Telegrapha v kampanjo predstavitve Ria de Janeira v okviru sklepne slovesnosti OI poslali 31-letno Alessandro - obraz modne znamke Victoria's Secret.

Manekenka se naj bi po poročanju spletne strani catwalkqueen.tv sprehodila v kostumu, ki ga bo oblikoval brazilski oblikovalec Jum Nakao - znan po izdelavi oblek iz skrbno izrezanega belega papirja.

Novica o pojavi Alessandre se je pojavila kmalu za tem, ko so se Britanci razpisali, da se bodo po londonski stezi sredi olimpijskega stadiona na koncu sprehodile lepotice, med katerimi naj bi bili tudi Kate Moss in Naomi Campbell.

Čeprav so organizatorji še naprej skrivnostni glede slovesnosti okoli odprtja in zaprtja iger, pa naj bi se po poročanju različnih medijev 15. julija med nastopom Davida Bowieja pojavile ob njem Stella Tennant, Lily Cole in Georgia May Jagger. Omenjene lepotice pa naj bi nosile izbrane kreacije Vivienne Westwood in Stelle McCartney.