Nadiya Bychkova z valovitimi lasmi, s kakršnimi jo vidimo le redko. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nadiya Bychkova z valovitimi lasmi, s kakršnimi jo vidimo le redko. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Iris Mulej, Anamarija Avbelj, Iryna Osypenko, Nadiya Bychkova, Sabina Remar in druge priznane manekenke so nosile svežo, romantično in eksotično kolekcijo, pod katero so se podpisale Liscine kreatorke Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar in Maja Ratajc, pod vodstvom direktorice razvoja Dragice Gantar.

Na ogled so predstavili modele iz več kolekcij. Videti je bilo mogoče tako perilo v nežnih pastelnih in cvetličnih odtenkih kot takšno z vezenjem, čipko in potiski. Nova kolekcija prinaša tudi tehnološko novost - kozmetično perilo, ki pomlajuje kožo. Perilo iz kolekcije Lisca Selection ostaja drzno in seksi, z zapeljivimi kroji, drznimi izrezi in s čutno prosojnostjo. Večina modelov je v črni, srebrni ali pudrasti barvi.

Kopalke z motivi rož in džungle
Lisca je ohranila tudi kolekcijo za mlade, ki jo zaznamujejo privlačni trendi in romantična nostalgija. Perilo je v naravnih tonih v zeleni, rožnati ali kavni barvi, retro cvetlični potiski pa modelom vdihnejo mladostno svežino. Kolekcija za mlade sledi trendu "nazaj k naravi" in je igriva, spogledljiva in uporabna.

Predstavili so tudi široko paleto modelov kopalk za različne priložnosti, od mornarskega stila, romantičnih prelivov v živih ali pastelnih barvah, barvitih motivov rož ali džungle do sofisticirane modne grafike. Oblikovali so tudi bolj drzne modele v močni modri ali zeleni barvi z grafičnim potiskom kristalov, ki se prepletajo z lesketom pravih kristalov.

Utrinke z modne revije si oglejte v galeriji.