Hunnam nadaljuje svoj pohod v modnem svetu. Foto: YouTube
Hunnam nadaljuje svoj pohod v modnem svetu. Foto: YouTube

V oglasu za novi parfum svetlolasi Hunnam "vohuni" za manekenko modne znamke Victoria's Secret Doutzen Kroes. Ta se tega še kako zaveda, zato ga zavede. Čeprav je Hunnam v videospotu oblečen, se na plakatih pojavi v razgaljeni različici, kot so ga vajeni oboževalci serije Sinovi anarhije, ki se vrača z zadnjo sezono na televizijsko mrežo FX 9. septembra.

34-letni igralec in 29-letna manekenka sta tako začela promoviranje nove dišave, ki bo svoj debi doživela februarja 2015. "Charlie nagovarja moške, ki želijo vzbujati pozornost, izzivati in zapeljevati," so odločitev, zakaj so izbrali prav njega, pojasnili pri znamki Calvin Klein.

Njegov talent so sicer najprej opazili v modni industriji, saj se je najprej preizkusil kot maneken, ko se je udeležil neke modne revije v Birminghamu. Nato pa je dobil ponudbo od newcastlske veje JD Sports.

V Newcastlu rojen Hunnam je bil star 18 let, ko ga je režiser Russell T Davies vzel pod svoje okrilje v nadaljevanki Moški svet (Queer as Folk). Mlad, lep, neizkušen lik Nathana, ki ga je zaigral Hunnam, je bil namreč v nadaljevanki tisti, ki je "začaral" soigralce v seriji.

A ne le v seriji, tudi zunaj snemalnega studia je Hunnam povzročal precej vznemirjenja. Potem ko je nadaljevanka požela precej odmeva - na račun seksualnih prizorov, ki so že skoraj šli čez mejo televizijskega okusa - je obetavni igralec prejel številne mamljive ponudbe. Nadaljevanka je bila pomembna odskočna deska zaradi dveh stvari: dobil je povabilo v Hollywood in dobil je vabilo od same kraljice popa Madonne, da se ji pridruži na večerji. Danes je osrednji junak serije o motociklistični tolpi SamCro, ki bo v naslednjih tednih dobila svoj epilog.