Vrača se FW, že šesti po vrsti. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Vrača se FW, že šesti po vrsti. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nina Pušlar
FW pritegne tudi veliko znanih obrazov. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Ljubljanski Kino Šiška se bo med 14. in 16. aprilom spet prelevil v središče modnega in družabnega dogajanja, na katerem bodo v ospredju slovenski modni oblikovalci, ki bodo predstavili svoje kolekcije za sezono jesen/zima 2014.

Na tednu mode se bodo tako predstavila že uveljavljena imena slovenskega modnega oblikovanja, kot so Garevski, Urša Drofenik, Nataša Peršuh, Draž, Maja Štamol, AlmiraSadar, Sofia Nogard, Akultura, Petja Zorec ...

NTF-jevci in "eko" Italijani na FW-ju
V sredo bo na sporedu zanimiva italijanska modna "ekorevija", predstavile se bodo znamke Bioneuma, Goodsociety, Na2rale, Opificio V, Retro in Silenziostampa. V sklopu tridnevnega modnega dogodka Fashion Week Aquafresh pa bodo svoje kreacije predstavili tudi študentje naravoslovno-tehniške fakultete iz Ljubljane, najboljši bodo prejeli tudi priznanja.

Ravno za modno "ekorevijo" in za modne revije študentov NTF-ja pa MMC podarja vstopnice, s katerimi boste slovenski teden mode iz prve vrste lahko doživeli tudi vi.


Nagradno vprašanje glasi: Fashion Week bo v prestolnici potekal že ...

a) šestič.
b) osmič.
c) desetič.

Odgovore pošljite do ponedeljka, 14. aprila, do 10. ure, na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si. Za vsako modno revijo bomo podelili petkrat po dve vstopnici.

Odgovorite na nagradno vprašanje (v okvirčku) in se potegujte za vstopnice za naslednje modne revije:

14. april ob 18.00 – modna revija študentov 1. in 2. letnika oblikovanja tekstilij in oblačil ter podelitev priznanj najboljšim kolekcijam;

15. april ob 18.00 – modna revija študentov 3. letnika in absolventov oblikovanja tekstilij in oblačil ter podelitev priznanj najboljšim kolekcijam;

16. april ob 14.30 - italijanska modna "ekorevija";

16. april ob 18.00 – modna revija študentov magistrskega študija oblikovanja tekstilij in oblačil ter podelitev priznanj najboljšim kolekcijam.