Prvih 50 kupcev bo 31-letno manekenko lahko spoznalo na posebnem dogodku. Foto: EPA
Prvih 50 kupcev bo 31-letno manekenko lahko spoznalo na posebnem dogodku. Foto: EPA

Uspešna lepotica se je podpisala že pod kozmetično linijo Kora Organics, zdaj pa je zaplavala še v oblikovalske vode. V nasprotju s številnimi slavnimi kolegicami pa se ni odločila za oblikovanje oblačil, ampak je moči združila z angleško prestižno znamko porcelana Royal Albert.

Oblikovala je skodelice, krožnike in čajnike s cvetličnimi vzorci ter metulji v pastelnih barvah. Za komplet štirih skodelic s krožniki bo treba odšteti 199 dolarjev, prvih 50 kupcev pa čaka posebna "ugodnost" - prejeli bodo vabila na zasebni dogodek, kjer bodo lahko skodelico čaja popili ob boku ene izmed najbolje plačanih manekenk na svetu.

"Kolekcija predstavlja njeno srce, strast in stil," so zapisali na uradni spletni strani podjetja in dodali, da je ideje za oblikovanje Miranda dobila kar na domačem vrtu, vodili pa so jo tudi spomini na babico. Novico je s sledilci na Twitterju delila tudi manekenka, ki je zapisala, da se veseli predstavitve svoje kolekcije Royal Albert v Sydneyju, zapis pa je pospremila s prvo promocijsko fotografijo.