Vroča naslovnica Alessandre in Cristiana. Foto: Instagram GQ
Vroča naslovnica Alessandre in Cristiana. Foto: Instagram GQ

"Pravkar sva končala snemanje. Delati z Alessandro je odlično, ona je resnično neverjetna. Ne poveva vam, za kaj gre, saj gre za skrivnost, upam pa, da vam bo všeč," je nogometaš Real Madrida oktobra na Instagramu napovedal sodelovanje z eno najbolje plačanih manekenk sveta.

Na začetku leta pa je skrivnost razkrita - priljubljena revija ju je želela skupaj na naslovnici, tako 34-letna Brazilka kot štiri leta mlajši Portugalec pa sta se rade volje odzvala vabilu. Na posebni izdaji GQ-ja, namenjeni telesu, zvezdnika v najboljši luči pokažeta, zakaj so prav njiju želeli na omenjeni naslovnici - zaradi izklesanih teles.

Oba imata na naslovnici na sebi spodnji del kopalk, nogometaš je izbral ene iz svoje linije spodnjega perila CR7 Underwear, manekenkine prsi pa prekriva Ronaldo. Znotraj revije so še številne fotografije najbolj izklesanega dvojca na svetu, kot so zapisali pri GQ-ju.

Fotografije je posnel Ben Watts, snemanje pa je potekalo oktobra.

O sodelovanju s Cristianom je spregovorila tudi Alessandra, ki je povedala, da se je imela odlično s čudovitim, nadvse prijaznim Cristianom Ronaldom.

Razkazovanje mišic ni tuje slavnemu nogometašu, saj se je že večkrat preizkusil kot maneken - promoviral je že spodnje perilo znamke Armani, pa tudi perilo svoje znamke - spodnje perilo CR7 Underwear in znamko oblačil CR7.