Justin Bieber in Kendall Jenner sta dobra prijatelja. Foto: Vogue
Justin Bieber in Kendall Jenner sta dobra prijatelja. Foto: Vogue
Dylan in Hopper Penn, otroka zdaj že nekdanjega igralskega para Seana Penna in Robin Wright. Foto: Vogue
Gigi Hadid (v Paco Rabannu), Kendall Jenner (v Celine) in Ansel Elgort. Foto: Vogue

Tako naj bi to, kar so bili v 80. letih Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Rob Lowe, Andrew McCarthy, Demi Moore, Judd Nelson, Molly Ringwald in Ally Sheedy, skratka, bolj ali manj igralci iz takih takratnih klasik, kot sta The Breakfast Club in St. Elmo's Fire, danes predstavljala zgoraj navedena četverica, ob njih pa še Dylan in Hopper Penn (otroka Seana Penna in Robin Wright).

Vsaj sodeč po zadnji izdaji modne biblije Vogue, ki jim je posvetila kar dobršen del aprilske izdaje, za fotografije pa so angažirali kar samega Maria Testina, ki je pri snemanju skušal ostati zvest instagramskemu žanru, če že gre za "instagram aristrokracijo", kot jih označujejo.
Na fotografijah fantje in dekleta posedajo ob bazenu ali pa drvijo v kabrioletu v zadnjih trendovskih oblačilih, ki gredo pop zvezdniku, trem manekenkam in vročima mladima igralcema.

Delavna Kardashianka
19-letni Kendall, eni najmlajših članic resničnostne dinastije Kardashian-Jenner, sicer poziranje za Vogue ni tuje - samo od decembra je imela v reviji tri serije fotografij, v tem času pa je bila zaposlena tudi s korakanjem po modnih pistah, tudi na pariškem tednu mode. V tokratni izdaji pozira ob bazenu v čipkastih kopalkah Michaela Korsa, s svojo najboljšo kolegico, Gigi Hadid, pa pohajkuje po mestu v ekstravagentnem Givenchyjevem plašču.

Hadidova, svetlolaso kalifornijsko dekle palestinsko-nizozemskega rodu, v zadnjem času velja za eno bolj vročih manekenk, potem ko jo je revija Sports Illustrated v svoji vsakoletni številki v kopalkah lani razglasila za eno od 12 novink leta. Z manekenstvom se 19-letnica, ki študira v New Yorku, ukvarja od svojega drugega leta, letos se bo med drugim razgalila za Pirellijev koledar.

Igralske ambicije
O Bieberju zadnje čase ni bilo toliko slišati - kar je dobra stvar, ker nazadnje je belil lase sosedom s svojim pobalinskim obnašanjem in imel kar nekaj bližnjih srečanj s policijo zaradi prepovedanih substanc. 21-letni Kanadčan, ki sicer že nekaj časa živi v Los Angelesu - kot drugi mladci iz Vogua - svoje vragolije opravičuje s tem, da je imel "mogoče malo preveč prostega časa", ampak da pa je zdaj zaposlen z novim albumom.

21-letni Ansel Elgort je zaslovel s filmoma Razcepljeni (Divergent) in melodrami Krive so zvezde, v obeh mu je družbo delala Shailene Woodley. Sicer v New Yorku rojen svetlolasec, ki se mu po žilah pretaka ruska, nemška in norveška kri, v mestu angelov najbolj uživa v tistih klasičnih stvareh - rolkanju po Venice Beach, sušibarih in vrtenju elektra po klubih (njegovo umetniško ime je DJ Ansølo, poklon svojim skandinavskim koreninam).

23-letna Dylan, ki se ukvarja z manekenstvom, in 21-letni Hopper Penn, ki je za zdaj posnel dva kratka filma, sta morda malce manj izpostavljena (in bolj prizemljena) od preostalih, čeprav je ona pritegnila pozornost paparacev leta 2013, ko je kratek čas hodila z Robertom Pattinsonom. Dylan ima tudi filmarske ambicije, a v nasprotju s svojimi starši ne kot igralka, ampak kot scenaristka in režiserka.