To je drugi zakon tako za Jenny kot za Donnieja. Foto: Reuters
To je drugi zakon tako za Jenny kot za Donnieja. Foto: Reuters

Kratkega obreda v predmestju Chicaga so se udeležili le najbližji prijatelji in družina, med njimi pa ni bilo Donniejevega mlajšega brata Marka. Mu je pa zato Marky Mark v imenu svoje družine še pred poroko prek spleta čestital: "Rad te imam Donnie, zelo smo veseli zate. Žal mi je, da ne moremo biti s tabo. Se vidimo kmalu."

So pa na slavje prišli Jordan Knight, Danny Wood in Jonathan Knight, nekdanji člani skupine New Kids On The Block, s katero sta brata Wahlberg zaslovela že kot najstnika, pozneje pa sta se oba podala v igralske vode, pri čemer je bil Mark nekoliko bolj uspešen.

Plavolasa nevesta Jenny je blestela v beli poročni obleki z vlečko, šopek pa je imela sestavljen iz temnordečih vrtnic. Dolgo obleko je izbrala v slavni newyorški veleblagovnici Berdorf Goodman, poroča Daily Mail.

41-letna televizijska voditeljica ter 45-letni pevec in igralec sta spoznala na snemanju ene izmed Jennyjinih oddaj, prvič pa sta se skupaj v javnosti pokazala avgusta 2013. Pred tem je bila nekdanja manekenka v zvezi s hollywoodskim igralcem Jimom Carreyjem. Iz zakona z režiserjem Johnom Malloryjem Asherjem pa ima sina Evana. Donnie ima za seboj prav tako en propadli zakon. Deset let je bil poročen s Kim Fey, s katero ima dva otroka.