Še na začetku meseca sta nasmejana pozirala fotografom v Benetkah (in nekaj dni pozneje v Torontu). Foto: Reuters
Še na začetku meseca sta nasmejana pozirala fotografom v Benetkah (in nekaj dni pozneje v Torontu). Foto: Reuters

Igralca, ki imata skupaj dva sinova - osemletnega Alexandra (Sasho) Peta in leto mlajšega Samuela Kaia -, sta razhod oznanila v skupni izjavi za tabloid People: "V zadnjih nekaj mesecih sva ugotovila, da je najboljša pot za našo družino ta, da se razideva kot par." Prosila sta za spoštovanje zasebnosti, predvsem njunih otrok.

Neki vir s snemanja Schreiberjeve serije Ray Donovan je za omenjeni tabloid povedal, da je med 48-letnim Lievom in leto mlajšo Naomi škripalo že nekaj časa. Čeprav bi to težko uganili, saj sta le pred nekaj tedni skupaj pozirala na rdečih preprogah v Benetkah in Torontu, objavila sta tudi nasmejan selfi na Instagramu. Je pa Schreiber na emmyje prišel v spremstvu starejšega sina, ne soproge.

Njuno razmerje je bilo, tako kot pri vsakem slavnem paru, pod drobnogledom ves čas, predvsem je bilo veliko ugibanj, zakaj se nista nikoli odločila za poroko. Na ta račun sta se tudi večkrat javno pošalila.

Preden je spomladi leta 2005 začela razmerje z Lievom, ki ga je spoznala na tradicionalnem galaplesu v newyorškem Metropolitanskem muzeju, je bila Naomi, ki je britanskega rodu, slabi dve leti v zvezi z avstralskim igralcem Heathom Ledgerjem.

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on Sep 3, 2016 at 9:35am PDT