Lochte je na londonskih olimpijskih igrah blestel v plavalnih bazenih. Foto: EPA
Lochte je na londonskih olimpijskih igrah blestel v plavalnih bazenih. Foto: EPA
Sanya Richards-Ross
Na male zaslone se očitno vrača Sanya Richards-Ross. Foto: EPA

Vsaj v Združenih državah Amerike. Prvi takšen primer je plavalec Ryan Lochte, ki so mu po slavju v plavalnih bazenih ponudili številne koncepte za resničnostne šove, je poročal Hollywood Reporter. Njegova predstavnica za stike z javnostjo ni znala natančno našteti, koliko ponudb je dobil, toda z zagotovostjo je potrdila, da so prijeli dve resnejši ponudbi, o eni pa se še dogovarjajo.

Lochteju - dobitniku petih medalj na iztekajočih se olimpijskih igrah - se za resničnostnimi šovi ni treba preveč ozirati. Že zdaj ima po poročanju Hollywood Reporterja podpisane pogodbe z znamkami kot so Speedo, Gatrorade, Ralph Lauren in Gillette. Vsi sponzorski prihodki pa bodo po izračunih revije Forbes na Lochtejev račun prinesli okoli 2,3 milijona ameriških dolarjev (kar znese okoli 1,8 milijona evrov).
28-letni plavalec je za oddajo Today izjavil, da se želi preseliti v Los Angels in se posvetiti uresničevanju svojih sanj: ustanovitev lastne modne linije. Ob tem je zatrdil v pogovoru za oddajo Good Morning America, da ga resničnostna tekmovanja, kot je Ples z zvezdami, ne zanimajo. Če pa že bo sprejel kakšno ponudbo za resničnostno oddajo, pa zatrjuje, da bo vse prej kot običajna: "Ker sem vse, samo običajen nisem."

Zakonca Ross pod drobnogledom javnosti
Po drugi strani pa po poročanju Deadline Hollywood popolnoma drugače razmišlja olimpijska zmagovalka v teku na 400 metrov Sanya Richards - Ross. Ta naj bi že podpisala pogodbo za svojo resničnostno oddajo na WEtv. Pilotno oddajo naj bi posnela, še preden je odšla v London. Sama tematika pa se vrti okoli njenega treninga in zasebnega življenja, ki si ga deli z igralcem ameriškega nogometa Aaronom Rossom.

Resničnostni šov naj bi se vrtel okoli tekmovalnosti med atletoma, pa tudi okoli odnosa atletinje s svojo mamo/agentko, očetom/menedžerjem in sestro/poslovno sodelavko.

Richards-Rossova in njen mož sta že nastopila v resničnostnih šovih na WEtv, in sicer v epizodi Platinum Weddings.