Zanimivosti
(8)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.6 od 18 glasov Ocenite to novico!
Dunking Devils, trampolin
Poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, bodo v parku tudi številne druge atrakcije. Foto: Dunking Devils
VIDEO
Dunking Devils gradijo na...

Dodaj v

V ljubljanskem BTC-ju raste največji trampolinski park v Sloveniji

Del parka bo namenjen treningom profesionalnih športnikov
10. avgust 2017 ob 16:00
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Svetovno znani akrobati slovenskega rodu, Dunking Devils, gradijo velikanski park s trampolini. Gradbena dela že potekajo, obratovati pa bo začel decembra.

Trampolinski park se bo raztezal na 3.500 kvadratnih metrih na Leskoškovi cesti v Ljubljani, namenjen pa bo vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe.

Poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, bo v parku tudi poligon Ninja Warrior, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši in igralna stena, na kateri bodo lahko obiskovalci igrali v živo računalniško igro.

Del trampolinskega parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov, in sicer gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

Nudil bo prostor za dejavno druženje s prijatelji, družinsko zabavo, dejavna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter programe fitnesa, so sporočili Dunking Devils.

Tudi del olimpijske karavane
"V zadnjih letih opažamo v svetu nov trend, ki v obliki trampolinskih parkov združuje nov način razvedrila, adrenalina, fizične dejavnosti in edinstvenih izkušenj. Odločili smo se sprejeti poslovni izziv in Ljubljani ponuditi nov športno-zabaviščni objekt, ki bo nudil nešteto možnosti za druženje, zabavo, medsebojna tekmovanja in nenehno samoizpopolnjevanje,"
pravi vodja projekta Miran Razoršek.

Obljublja, da bodo skakalcem zagotavljali varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. "Prav vsi pa bodo lahko doživeli občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyju," je še dejal.

T. H.
Dunking Devils, trampolin
Dunking Devils, trampolin
Dunking Devils, trampolin
Dunking Devils, trampolin
Prijavi napako
Komentarji
Pjanc
# 10.08.2017 ob 18:33
Verjamem, da je trampolin fajn igrača, vendar mi je skoraj zagrenil življenje. Pri 10 letih sem pri skakanju salte pristal na tilniku in 2 minuti bil negiben. Neznam opisat občutka, kako vesel sem bil, ko sem začutil prst na nogi.
Wasabi
# 10.08.2017 ob 17:49
Take novice so vedno najlepše.
am shagar
# 10.08.2017 ob 21:32
A po novem so slovenskega rodu in ne Slovenci? Slovenskega rodu pomeni tujca s slovenskimi predniki.
judoka
# 11.08.2017 ob 08:56
Take novice so vedno najlepše.

Se strinjam, pa tudi komentarjev je najmanj :P
anbanpetp
# 11.08.2017 ob 12:16
Če malo povprašate v LKK boste kmalu zvedli, da so poškodbe pri igranju s trampolinom ene izmed najbolj pogostih če jih primerjamo z ostalimi športi. In to nič kaj nedolžne... Tudi sam sem imel v preteklosti neprijetno poškodbo :(.

Skratka, obilo užitka in čim manj poškodb!
eos
# 11.08.2017 ob 13:20
Sej namen je lep in dober, a trampolin je zelo škodljiv pri razvoju otrok. Kolki so še posebej na udaru.
lexani89
# 10.08.2017 ob 21:38
to bo zakon
sik
# 10.08.2017 ob 18:45
Bravo.
Upam le da ne bo treba konkurenci dol zapret.
Tole zna bit kar zasoljeno in zaradi lokacije nabito tak da ce bodo drugi mal ceno dol dal bo za vse del.
Kazalo