Komaj 13-letna Carly Rose Sonenclar je navdušila občinstvo in sodnike. Foto: YouTube
Komaj 13-letna Carly Rose Sonenclar je navdušila občinstvo in sodnike. Foto: YouTube

13-letna Carly Rose je sodnike najprej presenetila že s samo izbiro pesmi, saj si je izbrala Feeling Good Nine Simone, ki velja za precej zahtevno.

A že v prvih sekundah je dokazala, da je pesmi povsem dorasla, takoj je požela velik aplavz občinstva, navdušenja pa niso skrivali niti vsi štirje sodniki - Simon Cowell, Britney Spears, Demi Lovato in L. A. Reid, ki je presenečeno zavpil samo: "Kaj?!?"

Ko je temnolaso dekletce odpelo zadnje takte, so vsi sodniki vstali in glasno zaploskali, občinstvo pa jo je nagradilo s stoječimi ovacijami.

Se spomnite, kako je leta 2009 sodnike britanskega X Factorja popolnoma osupnil prvi nastop Susan Boyle, videoposnetek nastopa pa je do zdaj na Youtubu zbral že več kot 103 milijone ogledov!

Navdušeni sodniki
Britney Spears ji je polaskala z besedami: "Ti si mala diva, bila si neverjetna, tega nisem pričakovala, vsi smo popolnoma zaljubljeni vate." Legendarni sodnik Simon Cowel je dejal: "Na ta oder je pravkar prišla zvezda." Demi Lovato pa je navdušeno dejala: "Takoj hočem kupiti tvojo glasbo." Dodala je, da jo je osupnila tudi Carlyjina velika samozavest na odru.

S Cowellovimi besedami se je strinjal tudi slavni glasbeni producent L. A. Reid in potrdil: "Zapomnite si ta dan, nova zvezda je rojena!"

4.833-krat "da"
Vsi štirje sodniki so Carly s štirimi "da" pospremili v naslednji krog pevskega tekmovanja, kar je Cowell povzel z besedami: "Dobro, Carly, 4.833 glasov 'da'", in se ob tem ozrl na občinstvo v dvorani, ki je nato še enkrat skočilo v zrak in s huronskim aplavzom pospremilo presrečno tekmovalko v zaodrje, kjer so jo pričakali ponosni starši.

Nastop Carly Rose Sonenclar se je seveda že znašel tudi na YouTubu in v nekaj dneh zbral skoraj tri milijone ogledov, v priloženem videoposnetku pa si ga lahko ogledate tudi vi!