Carla Romera, ljubljenka Ircev. Foto: Instagram/Carla Romera
Carla Romera, ljubljenka Ircev. Foto: Instagram/Carla Romera
Irska, irski navijač
V Francijo se je z Irske zgrnilo staro in mlado. Foto: EPA

Vedenje veselih in miroljubnih Ircev je v Franciji kot pravi balzam po novicah o huliganstvu ruskih in angleških navijačev na začetku evropskega prvenstva, ko so se pretepali med seboj in pustošili po Marseillu.

Irci so njihovo nasprotje, zato so jih v teh dneh predstavljali kot zgled, kakšni bi pravi nogometni navijači pravzaprav morali biti. Po spletu je zaokrožilo na desetine posnetkov, ki jih prikazujejo med veseljačenjem po ulicah in pri neobičajnih pogruntavščinah, o čemer smo tudi že poročali.

Ni več neznana lepotica
Nekateri izmed njih so v le nekaj dneh zbrali več kot milijon ogledov, posnetek, ki jih prikazuje, kako so na nekem trgu obkrožili lepo domačinko in ji zapeli, pa celo več kot dva milijona.

V središču pozornosti javnosti se je takoj znašla tudi neznana lepotica, mediji so izbrskali, da gre za privlačno reševalko iz vode Carlo Romera, kmalu zatem pa so že začele deževati ponudbe za poziranje v različnih oglaševalskih in manekenskih kampanjah.

Namesto pretepa raje z Irci na pivo!
Čeprav niso vse njihove poteze ujete v videoposnetke, so družbena omrežja preplavili opisi in slike miroljubnega navijanja z navijači tekmecev ob igrišču, skupaj z njimi so proslavljali tudi njihove zmage.

Kar nekajkrat pa so razbili tudi napetost med navijači drugih reprezentanc, ki so bili že tik pred tem, da si skočijo v lase - nato pa so jih Irci povabili, naj pridejo raje z njimi na pivo.

Le top ces irlandais Ils aiment bien les françaises je crois #delire#euro2016#irish#france#bordeaux#france

A video posted by ~ CARLA ROMÉRA ~ (@carla_rm_) on Jun 18, 2016 at 1:15am PDT