23. oktober 2018 ob 14:23 MMC RTV SLO, STA Novo mesto

Kobe vnovič v boj za mesto novomeškega župana

"Mestni občini Novo mesto ponujam vizijo razvoja in uresničljiv program"
Jože Kobe

Kandidat Gospodarsko aktivne stranke Jože Kobe se znova podaja v županski boj, saj je prepričan, da je občina servis za vse občane in da se ta ne konča na mestnem obrobju.

Kobe se je sicer na lokalnih volitvah leta 2014 že potegoval za to mesto in takrat v prvem krogu kot tretjeuvrščeni zbral 15,8 odstotka glasov. Med ključnimi točkami svojega in programa Gospodarsko aktivne stranke, ki kandidira še s svetniško listo, je med drugim navedel nadaljevanje že potekajočih novomeških projektov, pri delu katerih je, kot je poudaril, kot del občinske uprave tudi sam pomembno sodeloval.

Med ključnimi projekti svojega morebitnega županskega mandata je naštel zaposlenost in gospodarstvo, turizem in ljudi, infrastrukturo in promet, športno infrastrukturo z večnamensko dvorano Portoval in mestnim plavalnim bazenom ter kulturo. Med prednostnimi nalogami bi bili še skrb za čisto in urejeno okolje, zaščita naravne in kulturne dediščine, zagotavljanje pogojev za vzgojo, izobraževanje, šport, kulturne dejavnosti in osnovno zdravstveno varstvo.

V Mestni občini Novo mesto se za mesto župana ob vnovični kandidaturi župana Gregorja Macedonija, ki kandidira na svoji listi in ga podpirajo NSi, SDS, SLS, Lista Ivana Kralja in DeSUS, potegujeta še kandidatka Zveze za Dolenjsko Alenka Muhič s podporo SD-ja in SMC-ja ter kandidat Dobre države Rok Mežnar.

A. S.

Oddajte svoj komentar - Št. komentarjev: 1

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Prijavi sovražni govorZadnji prispevki