Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Bogoslužje

512 oddaj

512 oddaj


Vsako nedeljo na ARS-u prenašamo katoliško mašo, vsako peto nedeljo pa evangeličansko bogoslužje. V prvi vrsti je prenos namenjen vernikom, ki se zaradi najrazličnejših vzrokov bogoslužja ne morejo udeležiti osebno.

Bogoslužje

Vsako nedeljo na ARS-u prenašamo katoliško mašo, vsako peto nedeljo pa evangeličansko bogoslužje. V prvi vrsti je prenos namenjen vernikom, ki se zaradi najrazličnejših vzrokov bogoslužja ne morejo udeležiti osebno.


12.07.2020

Bogoslužje iz župnijske cerkve za Bežigradom v Ljubljani

Iz župnijske cerkve svetega Cirila in Metoda za Bežigradom v Ljubljani na 15. nedeljo med letom neposredno prenašamo sveto mašo, pri kateri sodelujejo tamkajšnji verniki. Mašuje župnik pater dr. Andraž Arko, poje glasbena skupina Sol zemlje pod vodstvom Bene Briški.

48 min 56 s

05.07.2020

Evangeličansko bogoslužje iz Križevcev

Neposredni prenos bogoslužja Iz evangeličanske cerkve v Križevcih na Goričkem. Sodelovali bodo tamkajšnji verniki, vodil ga bo evangeličanski duhovnik Mitja Andrejek. Za glasbeno spremljavo bodo skrbeli: Tadej Andrejek s trobento, Lara Borovič z violino in organist Borut Andrejek.

55 min 34 s

28.06.2020

Župnija Prihova

Prenos sv. maše iz župnije Prihova. Maševal bo župnik Slavko Krajnc.

1 ur min 20 s

21.06.2020

Bogoslužje iz cerkve Srca Jezusovega na Taboru v Ljubljani

Iz cerkve Srca Jezusovega na Taboru v Ljubljani na 12. nedeljo med letom neposredno prenašamo sveto mašo, pri kateri sodelujejo tamkajšnji verniki. Mašuje bo lazarist dr. Robert Petkovšek, poje pa mešani pevski zbor France Gačnik iz Stranj pod vodstvom in ob orgelski spremljavi Dominika Krta.

59 min 58 s

14.06.2020

Bogoslužje iz župnije Štanga pri Litiji

Iz župnijske cerkve Antona Padovanskega na Štangi pri Litiji na 11. nedeljo med letom neposredno prenašamo sveto mašo, pri kateri sodelujejo tamkajšnji verniki. Mašuje župnik Frančišek Jerant, poje pa župnijski pevski zbor pod vodstvom Eme Lavriha. Na orgle igra Tim Jančar.

53 min 11 s

07.06.2020

Bogoslužje iz cerkve sv. Trojice na Vrhniki

Iz podružnične cerkve svete Trojice na Vrhniki bomo na nedeljo Svete Trojice neposredno prenašamo sveto mašo, pri kateri sodelujejo tamkajšnji verniki. Mašuje župnik Mohor Rihtaršič, pojejo pa pevke in pevci Mešanega cerkvenega zbora svetega Pavla pod vodstvom Primoža Malavašiča.

1 ur min 32 s

24.05.2020

Evangeličansko bogoslužje

Evangeličansko bogoslužje, ki ga vodi Katja Ajdnik, evangeličanska duhovnica v cerkveni občini Puconci v Prekmurju.

48 min 5 s

17.05.2020

Bogoslužje: Bogoslužje iz stolne cerkve sv. Janeza Krstnika v Mariboru

Iz mariborske stolnice Janeza Krstnika na šesto velikonočno nedeljo prenašamo sveto mašo, ki jo, ob somaševanju stolnih duhovnikov, darovuje mariborski nadškof Alojzij Cvikl. Za petje in glasbeno spremljavo skrbita Lučka Fortek in Dominik Hojnik.

59 min 52 s

10.05.2020

Bogoslužje iz Maribora

Iz mariborske stolnice svetega Janeza Krstnika na peto velikonočno nedeljo prenašamo sveto mašo, ki jo ob somaševanju stolnih duhovnikov daruje mariborski nadškof Alojzij Cvikl. Pri maši pojejo sestre Kovačevič, na klavirju pa jih spremllja Marija Sedej.

59 min 29 s

03.05.2020

Bogoslužje iz mariborske stolne cerkve

Iz mariborske stolnice svetega Janeza Krstnika na četrto velikonočno nedeljo prenašamo sveto mašo, ki jo ob somaševanju stolnih duhovnikov daruje mariborski nadškof Alojzij Cvikl. Za petje in glasbeno spremljavo skrbijo sestre iz materne hiše šolskih sester.

1 ur 4 min 30 s

26.04.2020

Bogoslužje iz mariborske stolnice

Spoštovani poslušalci Radia Slovenija, Radia Maribor in Radia Ognjišče. Iz mariborske stolnice svetega Janeza Krstnika bomo na tretjo velikonočno nedeljo prenašali sveto mašo, ki jo, ob somaševanju stolnih duhovnikov, daruje mariborski nadškof Alojzij Cvikl. Za petje in glasbeno spremljavo skrbita Lučka Fortek in Dominik Hojnik.

1 ur 7 min 46 s

19.04.2020

Evangeličansko bogoslužje

NAPOVED V ŽIVO: Spoštovani poslušalci, vabimo vas, da prisluhnete evangeličanskemu bogoslužju, ki ga je na prvo nedeljo po veliki noči pripravil evangeličanski duhovnik Geza Filo, bivši škof in voditelj evangeličanske cerkvene občine Ljubljana.

38 min 43 s

12.04.2020

Bogoslužje: Bogoslužje iz cerkve sv. Janeza Krstnika v Mariboru

Iz mariborske stolnice svetega Janeza Krstnika na velikonočni praznik prenašamo sveto mašo, ki jo, ob somaševanju stolnih duhovnikov, daruje mariborski nadškof Alojzij Cvikl. Za petje in glasbeno spremljavo skrbita zakonca Andreja Zakonjšek Krt in Primož Krt.

1 ur 10 min 40 s

29.03.2020

Bogoslužje iz cerkve sv. Janeza Krstnika v Mariboru

Vabimo vas, da na peto postno nedeljo prisluhnete sveti maši, ki jo bo v mariborski stolnici svetega Janeza Krstnika vodil mariborski nadškof Alojzij Cvikl.

52 min 1 s

22.03.2020

Bogoslužje iz Maribora

Prenos sv. maše iz mariborske stolne cerkve Sv. Janeza Krstnika. Mašo daruje nadškof Alojzij Cvikl.

48 min 51 s

15.03.2020

Bogoslužje iz mariborske stolnice Janeza Krstnika

Sveto mašo v mariborski stolnici Janeza Krstnika bo daroval mariborski nadškof Alojzij Cvikl.

47 min 26 s

08.03.2020

Evangeličansko bogoslužje iz Križevcev

Iz evangeličanske cerkve v Križevcih na Goričkem neposredno prenašamo nedeljsko bogoslužje, pri katerem bodo sodelovali tamkajšnji verniki. Vodi ga evangeličanski duhovnik Mitja Andrejek, poje Ženski pevski zbor Primoža Trubarja pod vodstvom Aleksandre Benko. Za glasbeno spremljavo skrbita Tadej Andrejek na trobenti in Borut Andrejek na orglah.

54 min 56 s

01.03.2020

Bogoslužje iz cerkve Marije Vnebovzete v Cirkovcah

Iz župnijske cerkve Marije Vnebovzete v Cirkovcah bomo na prvo postno nedeljo neposredno prenašali sveto mašo, pri kateri bodo sodelovali tamkajšnji verniki. Maševal bo župnik Janko Strašek, pel pa mladinski župnijski zbor pod vodstvom Luke Gojkoška.

55 min 25 s

23.02.2020

Bogoslužje iz Kančevcev na Goričkem

Iz župnijske cerkve svetega Benedikta v Kančevcih na Goričkem bomo na 7. nedeljo med letom neposredno prenašali sveto mašo, pri kateri bodo sodelovali tamkajšnji verniki. Maševal bo župnik, brat Jurij Štravs, pel pa Župnijski pevski zbor pod vodstvom brata Staneta Bešterja. Na orgle bo igral Janez Gjergjek.

54 min 29 s

16.02.2020

Bogoslužje iz cerkve Svetega Duha v Celju

Iz župnijske cerkve Svetega Duha v Celju bomo na šesto nedeljo med letom neposredno prenašali sveto mašo, pri kateri bodo sodelovali tamkajšnji verniki. Maševal bo župnik Srečko Hren, pel pa župnijski pevski zbor pod vodstvom Rada Pinterja. Na orgle bo igrala Vladka Blažič.

51 min 16 s

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov