Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avto frekvenca

328 epizod

Avto frekvenca

328 epizod


Avto frekvenca je najhitrejša oddaja o avtomobilizmu, ki je vami vsak četrtek ob 10.25, na frekvencah Radia Maribor. Oddaja Avto frekvenca je pravi naslov, če vas zanimajo novosti iz sveta avtomobilizma, če iščete nasvete o nakupu avtomobila, vas zanima vzdrževanje, popravila, kako voziti varčno, kje je pametneje voziti po omejitvah. Tu smo zato, da vam poiščemo uporabne odgovore na vsa vaša vprašanja. Vsak četrtek vam Aljaž Mejal skozi sproščen in razgiban program postreže z zanimivimi novostmi iz sveta avtomobilizma. Za vas ekipa Avto frekvence odpelje nekaj testnih krogov z najnovejšimi vozili slovenskem trgu ter povpraša strokovnjake o aktualnih tematikah na cesti, v prometu ter o jeklenih konjičkih. Ustvarjalci oddaje pa z zanimivimi vprašanji spravljajo v smeh in zagato znane Slovence. V oddaji so tako gostili že Alfija Nipiča, Majo Keuc, Iris Mulej in druga znana imena, ki so s poslušalci delili svoje izkušnje za volanom. Oddaja se pripravlja v sodelovanju s spletnim portalom Mediaspeed.

18.05.2024

Maxus, Mercedes V, Ford Tourneo Courier in Renault Symbioz

Predstavili smo novosti, ki bodo zagotovo pritegnile vašo pozornost. Na slovenski trg je uradno vstopila avtomobilska znamka Maxus, Mercedes je predstavil prenovljeni razred V, medtem ko je Ford tudi k nam pripeljal novo generacijo modela Tourneo Courier, pri znamki Renault pa so svetovni javnosti predstavili povsem novega športnega terenca Symbioz.


11.05.2024

Volkswagen Touareg in pogovor s pop dance ikono Sendi

Na testu smo preizkušali največji in najbolj prestižen model znamke Volkswagen, to je model Touareg, v njegovi priključno hibridni izvedbi. V rubriki Znani za volanom pa bomo slišali pogovor s pop – dance ikono Sendi.


04.05.2024

Hibridni Renault Clio in vozniške izkušnje Anike Horvat

Testirali smo hibridnega Renault Clia, v rubriko Znani za volanom pa povabili priljubljeno primorsko pevko Aniko Horvat.


27.04.2024

Ford Kuga ST – LINE X in vozniške prigode Matica Mlakarja

Zapeljali smo Fordovega hibridnega športnega terenca Kuga ST – LINE X, v rubriki Znani za volanom pa smo gostili kitarista in producenta skupine Alo!Stari, Matica Mlakarja.


18.04.2024

Alfa Romeo & Milano, Opel & Frontera

Alfa Romeo je napravila naslednji korak k sodobni mobilnost in svetovni javnosti predstavila svoj prvi električni avtomobil z imenom Milano, znamka Opel pa obuja zgodbo iz začetka devetdesetih let in vrača model Frontera.


10.04.2024

Avtomobilske novosti na naših cestah in vozniške prigode Sama Budne

Preverili smo kateri novi oziroma prenovljeni avtomobili so, ali šele bodo zapeljali na naše ceste, v rubriki Znani za volanom pa tokrat gostimo kantavtorja Sama Budno.


06.04.2024

Domača premiera prenovljenih modelov Škoda Scala in Kamiq ter Dominik Bagola

V rubriki Znani za volanom gostimo kantavtorja Dominika Bagolo, obiskali smo domačo premiero prenovljenih modelov Škoda Scala in Kamiq, slišali pa boste še nekaj novic iz sveta avtomobilizma.


30.03.2024

Dacia Jogger 1,0 Extreme, trg novih električnih avtomobilov in pevec skupine Stari pes Matic Jereb

Gost rubrike Znani za volanom je tokrat pevec skupine Stari pes Matic Jereb, sedli smo za volan Dacie Jogger 1,0 Extreme in peverili v kakšni kondiciji je trg novih avtomboilov, predvsem tistih električnih.


21.03.2024

Renault 5 in vozniške izkušnje harfistke Astrid Kljun

Renault je pred tedni na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavil novo generacijo nekdaj najbolj prodajanega slovenskega avtomobila - Renault 5, v rubriki Znani za volanom pa bomo gostili odlično harfistko Astrid Kljun.


16.03.2024

Ford Focus ST – Line karavan, električni Hyundai Kona in vozniške prigode Nastje Gabor

Testirali smo Ford Focus ST – Line karavan in obiskali domačo predstavitev nove generacije električne Hyundai Kone, v rubriki Znani za volanom pa smo gostili Nastjo Gabor.


06.03.2024

Hyundai Ioniq 6 Impression, Volkswagen T-Rocc in vozniške prigode Sama Kališnika in Mateja Kocena, člana skupine Kvartopirci

Tokrat smo v rubriko Znani za volanom povabili Sama Kališnika in Mateja Kocena, člana skupine Kvartopirci. Zapeljali smo električno limuzino kupejevskega pridiha- Hyundai Ioniq 6 Impression, Volkswagen nam je predstavil prenovljeni model T – Rocc in preverili kateri avtomobil je postal aktualni nosilec naslova Evropski avto leta.


02.03.2024

Električna limuzina BMW i5 m60 xDrive, električna Dacia Spring in vozniške prigode opernega pevca Gregorja Ravnika

Pozornost namenjamo električni limuzini BMW i5 m60 xDrive, in preverjamo, katerih sprememb bo deležen eden najcenejših električnih avtomobilov- Dacia Spring. V rubriki Znani za volanom pa tokrat gostimo opernega pevca Gregorja Ravnika.


24.02.2024

Hyundai Kona 1,0 T – GDI Impression, premiera prenovljenega Peugeota 208 in Nuša Bezjak

Zapeljali smo Hyundai Kono 1,0 T – GDI Impression in obiskali domačo premiero prenovljenega Peugeota 208. V rubriki Znani za volanom pa smo gostili mlado jazz pevko Nušo Bezjak.


17.02.2024

BMW X6 M60 xDrive in Hundai i10 1.2 Premium

Tokrat imamo za vas pripravljena dva povsem različna in vsak na svoj način samosvoja avtomobila. Biser bavarske inženirske iznajdljivosti in veličine- BMW X6 M60 xDrive na eni in na drugi strani, Hundai i10 1.2 Premium, ki zastopa filozofijo praktičnosti in ekonomičnosti avtomobila.


10.02.2024

Električni Audi Q8, priključno hibridni BMW X5 in vozniške prigode člana zasedbe Modrijani Franja Oseta

Pod drobnogled smo vzeli dva premijska športna terenca, električnega Audija Q8 in priključno hibridnega BMW X5. V rubriki Znani za volanom pa smo tokrat gostili člana zasedbe Modrijani Franja Oseta.


03.02.2024

Škoda Eniaq kupé RS, Ford Puma, prenovljeni Hyundai i20 in vozniške prigode dobitnika Boba leta - Bojana Lunežnika

V oddaji Avtofrekvenca smo tokrat volan vrteli na dveh testnih avtomobilih, to sta električni športni terenec Škoda Eniaq kupé RS in mestni križanec Ford Puma. Hyundai je predstavil prenovljenega i20, mi pa smo v rubriki Znani za volanom gostili aktualnega dobitnika Boba leta - Bojana Lunežnika.


25.01.2024

Mercedes CLE kupé, Honda in vozniške prigode člana zasedbe Modrijani Sergija Lugovskega

V oddaji Avtofrekvenca tokrat o tem, da je prva polovica januarja postregla z lepim številom avtomobilskih prenov in novosti. Novinec naših cest je med drugim postal tudi Mercedes CLE kupé, znamka Honda pa nam je predstavila svojo že drugo letošnjo novost. V rubriki Znani za volanom pa tokrat gostimo člana zasedbe Modrijani Sergija Lugovskega.


20.01.2024

Nov model Hodna ZR – V in vozniške prigode Slavca L. Kovačiča

Gost rubrike Znani za volanom je bil član skupine Čudežna polja, Slavc L. Kovačič, Honda pa nam je že takoj ob začetku leta predstavila povsem nov model ZR – V.


13.01.2024

Volkswagen praznuje 50. rojstni dan, vozniške prigode Ajde Stine Turek

Letošnje leto bo za znamko Volkswagen v znamenju Golfa, ki praznuje 50. rojstni dan, Nemci pa so objavili ugotovitve, da je kljub povečani prodaji električnih avtomobilov, povprečen izpust emisij CO2 pri njih celo narasel. V rubriko Znani za volanom pa smo tokrat povabili jazz vokalistko Ajdo Stino Turek.


06.01.2024

Pomembne avtomobilske novosti leta 2024 in vozniške prigode Petra Vodeta

Gost rubrike Znani za volanom je tokrat mladi glasbenik Peter Vode, sicer pa smo v oddaji preverili, kateri avtomobili so se s tem letom poslovili ali se še bodo in katere tudi za slovenski trg pomembne avtomobilske novosti pričakovati letos.


Stran 1 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov