Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Naval na šport

8726 oddaj

8726 oddaj22.06.2021

Odbojka in namizni tenis

Popoldanske športne minute ponudijo zanimivosti z odbojkarske lige narodov v Rimminiju, v Varšavi pa se s prvimi dvoboji začenja evropsko prvenstvo v namiznem tenisu.

9 min 7 s

22.06.2021

Odbojka, košarka in nogomet

V dopoldanskem Navalu šport ponudimo odzive po tekmi odbojkarske lige narodov. Slovenija je zadnji sklop tekem začela proti ZDA. Košarkarice so v Franciji odigrale tekmo osmine finale evropskega prvenstva, nogometaši pa zaokrožili predtekmovanje še v dveh skupinah evropskega prvenstva 2021.

8 min 46 s

21.06.2021

Nogomet in košarka

V popoldanskem Navalu na šport sledijo zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu in evropskega prvenstva košarkaric v Franciji.

11 min 4 s

21.06.2021

Košarka, atletika in odbojka

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo evropskemu prvenstvu za košarkarice, odbojkarski ligi narodov, v kateri slovensko reprezentanco čaka tekma z Združenimi državami Amerike in atletiki ob ekipnem evropskem pokalu v Bolgariji.

9 min 9 s

20.06.2021

Košarka in atletika

V dopoldanskem Navalu na šport bosta osrednji temi košarka z evropskim prvenstvom v Franciji in nastop slovenske atletske reprezentance na ekipnem evropskem pokalu.

11 min 38 s

19.06.2021

Košarka, nogomet in atletika

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo evropskemu prvenstvu v nogometu. Preselimo se v Stožice, kjer je sinoči prvo tekmo v dresu slovenske reprezentance po štirih letih odigral Luka Dončič in ponudimo uvod v evropski pokal atletskih reprezentanc v Bolgariji.

10 min 33 s

18.06.2021

Košarka in nogomet

Za košarkarski utrip skrbita obe reprezentanci. Ženska na evropskem prvenstvu v Franciji, moška v pripravah na olimpijske kvalifikacije tudi z Luko Dončićem v slovenskem dresu. V popoldanskih športnih minutah ponudimo še zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu.

11 min 35 s

18.06.2021

Košarka, kolesarstvo in odbojka

Odbojkarji so odigrali predzadnji sklop tekem v ligi narodov. V popoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti s turnirja v Riminiju, se preselimo v Strasbourg, kjer so košarkarice začele evropsko prvenstvo, in predstavimo novega državnega prvaka med kolesarji v vožnji na čas.

13 min 31 s

17.06.2021

Odbojka, košarka in nogomet

Odbojkarji v ligi narodov zaokrožujejo tretji sklop tekem. Tekma z Iranom lahko Slovenijo utrdi na mestih, ki vodijo v polfinale. Košarkarice so tik pred začetkom evropskega prvenstva v Franciji, kjer bo tudi uvodno tekmo s Turčijo spremljal Dare Rupar. Dodamo še utrinke in zanimivosti z evropskega nogometnega prvenstva.

12 min 32 s

17.06.2021

Košarka in nogomet

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarkarskima reprezentancama. Ženska začenja evropsko prvenstvo v Strasbourgu s tekmo proti Turčiji, moška pa je v pripravah na kvalifikacije za olimpijske igre prvo odigrala na Reki s hrvaško reprezentanco. Ujamete tudi utrinke s tekem evropskega nogometnega prvenstva.

10 min 42 s

16.06.2021

Odbojka in nogomet

Odbojkarji so le dobrih 12 ur po tekmi z olimpijskimi prvaki Brazilci odigrali naslednjo tekmo lige narodov z Avstralijo, v popoldanskih športnih minutah ponudimo odzive in zanimivosti in jih prepletemo z odzivi po žrebu kvalifikacij slovenskih klubov za evropska nogometna tekmovanja.

8 min 48 s

16.06.2021

Nogomet in odbojka

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po tekmi slovenskih odbojkarjev z Brazilijo. Deseta tekma lige narodov je prinesla dvoboj s sedanjimi olimpijskimi prvaki za potrditev mesta med najboljšimi. Posvetimo se tudi evropskemu prvenstvu v nogometu ob koncu prvih tekem vseh reprezentanc.

7 min 29 s

15.06.2021

Odbojka in šah

V popoldanskem Navalu na šport bosta v središču pozornosti slovenska moška odbojkarska reprezentanca, ki se pripravlja na tekmo lige narodov z olimpijskimi prvaki Brazilci in Laura Vnuk, ki odstira nove dimenzije igre na črno belih poljih.

11 min 47 s

15.06.2021

Košarka in nogomet

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarki in slovenskima reprezentancama. Moška začenja strnjeni del priprav s pripravljalnimi tekmami pred olimpijskimi kvalifikacijami v Kaunasu, ženska pa je odigrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom. Ponudimo tudi zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu.

11 min 8 s

14.06.2021

Rokomet in motokros

Končana je rokometna liga prvakov, pa tudi prva dirka motokrosistov v letošnjem svetovnem prvenstvu. V Navalu na šport prepletemo slovenske odzive z rokometnih igrišč in ponudimo razmišljanje Toma Gajserja ob začetku nove sezone.

11 min 18 s

14.06.2021

Kolesarska dirka po Sloveniji in evropsko prvenstvo v nogometu

Teden je minil v znamenju kolesarske dirke po Sloveniji. Kako je na vrhunec sezone pripravljen lanski zmagovalec dirke po Franciji, izveste v dopoldanskih športnih minutah. Posvetimo se tudi evropskemu prvenstvu v nogometu, ki ponuja nove tri tekme predtekmovanja.

11 min 1 s

13.06.2021

Nogomet, kolesarstvo, kajak in kanu

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu, ujamete uvod v zadnjo etapo kolesarske dirke po Sloveniji in zanimivosti z brzic Vltave, kjer so zbrani najboljši slalomisti na divjih vodah.

10 min 13 s

12.06.2021

Nogomet, kajak in kanu ter kolesarstvo

Začelo se je evropsko prvenstvo v nogometu, v dopoldanskih športnih minutah ponudimo utrinke z otvoritvene tekme v Rimu, se preselimo v Prago na brzice Vltave kjer serijo tekem svetovnega pokala začenjajo kajakši in kanuisti. Ponudimo uvod v odločilno etapo kolesarske dirke po Sloveniji in prečešemo utrinke teniškega turnirja v Parizu.

10 min 30 s

11.06.2021

Nogomet, kajak in kanu, odbojka

Začenja se evropsko prvenstvo v nogometu, zanimivosti pred prvo tekmo ponudimo v Navalu na šport. Preselimo se še na brzice v Prago, kjer so zbrani najboljši slalomisti na divjih vodah, in se posvetimo tekmi odbojkarske lige narodov med Slovenijo in Rusijo.

10 min 50 s

11.06.2021

Kolesarstvo, tenis in odbojka

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo kolesarski dirki po Sloveniji, teniškemu turnirju v Parizu in sklepnemu turnirju evropske lige slovenskih odbojkaric.

8 min 54 s

Stran 1 od 437
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov