Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Naval na šport

8730 oddaj

8730 oddaj24.06.2021

Namizni tenis in kolesarstvo

Začel se je glavni del turnirja evropskega prvenstva v namiznem tenisu, kako uspešno za slovenske reprezentante, izveste v popoldanskem Navalu na šport, kjer se preselimo tudi v Bretanijo na start kolesarske dirke po Franciji.

10 min 8 s

24.06.2021

Nogomet in odbojka

V dopoldanskem Navalu na šport zaokrožimo predtekmovanje v odbojkarski ligi narodov in ponudimo odzive, potem ko so znani vsi udeleženci osmine finala evropskega prvenstva v nogometu.

8 min 27 s

23.06.2021

Nogomet, odbojka in športno plezanje

V popoldanskih športnih minutah se preselimo v Innsbruck, kjer je na generalki pred olimpijskimi igrami zbrana smetana svetovnega športnega plezanja. Tudi Janja Garnbret lovi olimpijsko formo. Odbojkarji se ogrevajo pred zadnjo tekmo predtekmovanja v ligi narodov, nogometaši pa zaokrožujejo skupinski del evropskega prvenstva.

5 min 53 s

23.06.2021

Odbojka in nogomet

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo odbojkarski ligi narodov in evropskmu prvenstvu v nogometu. Slovenski odbojkarji bodo zvečer odigrali še zadnjo tekmo predtekmovanja na poti do sklepnega turnirja, na evropskem prvenstvu v nogometu pa se je razpletlo predtekmovanje v skupini Češke, Hrvaške, Škotske in Anglije.

7 min 20 s

22.06.2021

Odbojka in namizni tenis

Popoldanske športne minute ponudijo zanimivosti z odbojkarske lige narodov v Rimminiju, v Varšavi pa se s prvimi dvoboji začenja evropsko prvenstvo v namiznem tenisu.

9 min 7 s

22.06.2021

Odbojka, košarka in nogomet

V dopoldanskem Navalu šport ponudimo odzive po tekmi odbojkarske lige narodov. Slovenija je zadnji sklop tekem začela proti ZDA. Košarkarice so v Franciji odigrale tekmo osmine finale evropskega prvenstva, nogometaši pa zaokrožili predtekmovanje še v dveh skupinah evropskega prvenstva 2021.

8 min 46 s

21.06.2021

Nogomet in košarka

V popoldanskem Navalu na šport sledijo zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu in evropskega prvenstva košarkaric v Franciji.

11 min 4 s

21.06.2021

Košarka, atletika in odbojka

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo evropskemu prvenstvu za košarkarice, odbojkarski ligi narodov, v kateri slovensko reprezentanco čaka tekma z Združenimi državami Amerike in atletiki ob ekipnem evropskem pokalu v Bolgariji.

9 min 9 s

20.06.2021

Košarka in atletika

V dopoldanskem Navalu na šport bosta osrednji temi košarka z evropskim prvenstvom v Franciji in nastop slovenske atletske reprezentance na ekipnem evropskem pokalu.

11 min 38 s

19.06.2021

Košarka, nogomet in atletika

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo evropskemu prvenstvu v nogometu. Preselimo se v Stožice, kjer je sinoči prvo tekmo v dresu slovenske reprezentance po štirih letih odigral Luka Dončič in ponudimo uvod v evropski pokal atletskih reprezentanc v Bolgariji.

10 min 33 s

18.06.2021

Košarka in nogomet

Za košarkarski utrip skrbita obe reprezentanci. Ženska na evropskem prvenstvu v Franciji, moška v pripravah na olimpijske kvalifikacije tudi z Luko Dončićem v slovenskem dresu. V popoldanskih športnih minutah ponudimo še zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu.

11 min 35 s

18.06.2021

Košarka, kolesarstvo in odbojka

Odbojkarji so odigrali predzadnji sklop tekem v ligi narodov. V popoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti s turnirja v Riminiju, se preselimo v Strasbourg, kjer so košarkarice začele evropsko prvenstvo, in predstavimo novega državnega prvaka med kolesarji v vožnji na čas.

13 min 31 s

17.06.2021

Odbojka, košarka in nogomet

Odbojkarji v ligi narodov zaokrožujejo tretji sklop tekem. Tekma z Iranom lahko Slovenijo utrdi na mestih, ki vodijo v polfinale. Košarkarice so tik pred začetkom evropskega prvenstva v Franciji, kjer bo tudi uvodno tekmo s Turčijo spremljal Dare Rupar. Dodamo še utrinke in zanimivosti z evropskega nogometnega prvenstva.

12 min 32 s

17.06.2021

Košarka in nogomet

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarkarskima reprezentancama. Ženska začenja evropsko prvenstvo v Strasbourgu s tekmo proti Turčiji, moška pa je v pripravah na kvalifikacije za olimpijske igre prvo odigrala na Reki s hrvaško reprezentanco. Ujamete tudi utrinke s tekem evropskega nogometnega prvenstva.

10 min 42 s

16.06.2021

Odbojka in nogomet

Odbojkarji so le dobrih 12 ur po tekmi z olimpijskimi prvaki Brazilci odigrali naslednjo tekmo lige narodov z Avstralijo, v popoldanskih športnih minutah ponudimo odzive in zanimivosti in jih prepletemo z odzivi po žrebu kvalifikacij slovenskih klubov za evropska nogometna tekmovanja.

8 min 48 s

16.06.2021

Nogomet in odbojka

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po tekmi slovenskih odbojkarjev z Brazilijo. Deseta tekma lige narodov je prinesla dvoboj s sedanjimi olimpijskimi prvaki za potrditev mesta med najboljšimi. Posvetimo se tudi evropskemu prvenstvu v nogometu ob koncu prvih tekem vseh reprezentanc.

7 min 29 s

15.06.2021

Odbojka in šah

V popoldanskem Navalu na šport bosta v središču pozornosti slovenska moška odbojkarska reprezentanca, ki se pripravlja na tekmo lige narodov z olimpijskimi prvaki Brazilci in Laura Vnuk, ki odstira nove dimenzije igre na črno belih poljih.

11 min 47 s

15.06.2021

Košarka in nogomet

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarki in slovenskima reprezentancama. Moška začenja strnjeni del priprav s pripravljalnimi tekmami pred olimpijskimi kvalifikacijami v Kaunasu, ženska pa je odigrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom. Ponudimo tudi zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu.

11 min 8 s

14.06.2021

Rokomet in motokros

Končana je rokometna liga prvakov, pa tudi prva dirka motokrosistov v letošnjem svetovnem prvenstvu. V Navalu na šport prepletemo slovenske odzive z rokometnih igrišč in ponudimo razmišljanje Toma Gajserja ob začetku nove sezone.

11 min 18 s

14.06.2021

Kolesarska dirka po Sloveniji in evropsko prvenstvo v nogometu

Teden je minil v znamenju kolesarske dirke po Sloveniji. Kako je na vrhunec sezone pripravljen lanski zmagovalec dirke po Franciji, izveste v dopoldanskih športnih minutah. Posvetimo se tudi evropskemu prvenstvu v nogometu, ki ponuja nove tri tekme predtekmovanja.

11 min 1 s

Stran 1 od 437
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov