Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

008 Skakalci pred novoletno turnejo, Luka Dončić hitro dozoreva

20.12.2018

Novinarji Slavko Jerič, Tilen Jamnik in Boštjan Reberšak so tokrat obravnavali dve temi - smučarske skoke in Luko Dončića.


SOS odmev

151 epizod


Informativna oddaja o športu, ki je podkrepljena s statistiko.

008 Skakalci pred novoletno turnejo, Luka Dončić hitro dozoreva

20.12.2018

Novinarji Slavko Jerič, Tilen Jamnik in Boštjan Reberšak so tokrat obravnavali dve temi - smučarske skoke in Luko Dončića.


15.07.2024

151 Pred 3. tednom Toura dobili Pogačarja 3.0

Tadej Pogačar je pred 3. tednom Toura prednost pred Jonasom Vingegaardom povišal na več kot 3 minute, s čimer je blizu njegov Tour številka 3. Tokrat je bilo govora o njegovi evoluciji, smoli Primoža Rogliča in rekordnih časih kolesarskih vzponov.


07.07.2024

150 Po prvem tednu Toura vodi Pogačar, Roglič napada s 4. mesta

Pred prvim prostim dnem na Touru vodi Tadej Pogačar, zelo blizu vrha pa je tudi Primož Roglič. Vabljeni k poslušanju analize.


02.07.2024

149 Pogačar dobil prvo bitko, Roglič je še vedno zraven

V tokratni epizodi imamo kar dve temi, od analize prvih štirih etap na Touru kot analizi štirih tekem slovenske nogometne reprezentance na Euru. Iz Francije se je za naš podkast javil tudi Andrej Hauptman.


02.07.2024

148 Goran Dragić o svoji pravljični zgodbi

Eden najboljših slovenskih košarkarjev v zgodovini Goran Dragić bo 24. 8. organiziral Noč zmaja, s katero bo dal pravljično piko na i svoji bogati karieri. Na svojo kariero je tokrat pogledal prav skozi prizmo pravljice. Vabljeni k poslušanju!


27.06.2024

147 Napoved Toura iz Firenc: Pogačar, Roglič, Vingegaard ali kdo četrti?

V soboto se začenja Dirka po Franciji, v Firencah na predstavitvi je bil voditelj podkasta Toni Gruden, ki je razkril marsikatero zanimivost. Vabljeni k poslušanju!


10.06.2024

146 Tonči Žlogar o optimizmu pred Eurom in nogometu najmlajših

Slovensko nogometno reprezentanco čaka drugi nastop na evropskem prvenstvu. O njenih možnostih, prednostih in adutih ter športu mladih razmišlja nekdanji reprezentant, danes pa trener Mure Tonči Žlogar.


04.06.2024

145 Luka Bassin pred finalom Lige NBA: Pri Dončiću in Irvingu je ključno zaupanje

Luka Dončić bo z Dallasom prvič zaigral v finalu Lige NBA, kjer bo nasproti Boston, ki je res zahteven tekmec. Igre Dončića in Dallasa ter njegove možnosti v finalu je komentiral trener in analitik Luka Bassin. Vabljeni k poslušanju!


27.05.2024

144 Bogdan Fink: Pogačar je neverjeten fenomen

Tadej Pogačar je suvereno dobil Dirko po Italiji. Pot do njegovih šestih etapnih zmag in tretjega osvojenega grand toura je komentiral Bogdan Fink, direktor kolesarske Dirke po Sloveniji. Vabljeni k poslušanju.


21.05.2024

143 Iztok Franko o rasti Dallasa ter Dončića in pred finalom zahoda

Košarkarji Dallasa še naprej presenečajo, najprej so v končnici Lige NBA s 4:2 izločili LA Clipperse, zdaj pa še z istim izidom Oklahomo. Dogajanje v Dallasu in predstave Luke Dončića je komentiral Iztok Franko.


20.05.2024

142 Bogdan Fink o Pogačarju: Po eni strani ZF, po drugi pa je tak šampion

Tadej Pogačar ima po dveh tednih Dirke po Italiji vse suvereno v svojih nogah. Dirko analizira Bogdan Fink, direktor Dirke po Sloveniji. Vabljeni k poslušanju!


12.05.2024

141 Pogačar suvereno vodi, drugi teden Gira prinaša vsaj tri pasti

Za kolesarji na Dirki po Italiji je prvi teden, po katerem prepričljivo vodi Tadej Pogačar. Vodiitelja podkasta SOS-odmev Slavko Jerič in Toni Gruden sta razmišljala po prvih devetih etapah, prisluhnete pa lahko tudi trem Slovencem, ki nastopajo na italijanski pentlji.


06.05.2024

140 Iztok Franko po zmagi Dallasa nad Clippersi in pred Oklahomo

Košarkarji Dallasa so v uvodnem krogu končnice Lige NBA izločili LA Clipperse, zdaj pa je pred njimi izziv po imenu Oklahoma City. Dogajanje je komentiral analitik Iztok Franko. Vabljeni k poslušanju!


05.05.2024

139 Odličen začetek Gira, Pogačar že v rožnatem

Kolesarska Dirka po Italiji se je začela po željah Tadeja Pogačarja, ki je dobil drugo etapo in se s tem podobno kot Primož Roglič in Matej Mohorič zapisal med nesmrtne kolesarje, saj je dobil vsaj eno etapo na vseh treh grand tourih, za piko na i pa je oblekel še majico vodilnega. Voditelja podkasta Slavko Jerič in Toni Gruden sta potegnila črto pod uvodom dirke.


02.05.2024

138 Tadej Pogačar

V soboto se začenja kolesarska Dirka po Italiji, ki se je bo prvič udeležil tudi Tadej Pogačar. Kako preživlja zadnje dni? Kako se taktično lotiti Gira, da bo ostalo dovolj energije in svežine za Tour? Katere etape na italijanski pentlji se najbolj veseli? Kako je zadovoljen s kronometrom? In kakšno sporočilo ima za vas in svoje navijače? Vabljeni k poslušanju!


09.04.2024

137 Hvastija o kolesarskih padcih, poškodbah, Touru in OI

Kolesarski strokovnjak Martin Hvastija je analiziral številne teme, ki so letos zaznamovale tekmovalno leto: padci, solo zmage van der Poela, poškodbe, slovenske možnosti na Touru in olimpijskih igrah ... Vabljjeni k poslušanju!


26.03.2024

136 Cene Prevc

Po koncu sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih sta voditelja Slavko Jerič in Toni Gruden povabila Ceneta Prevca, ki je razmišljal o slovesu brata Petra, velikem kristalnem globusu sestre Nike in svoji prihodnosti v gostinstvu. Vabljeni k poslušanju!


11.03.2024

135 Martin Hvastija o slovenskem začetku kolesarske sezone

Slovenski začetek kolesarske sezone je bil izjemen, saj se je med zmagovalce vpisalo že šest kolesarjev, med njimi pa sploh še ni Primoža Rogliča. V epizodi je gostoval kolesarski poznavalec Martin Hvastija, ki je najprej analiziral dirko Pariz-Nica in nastope Rogliča, dodatknil pa se je tudi zmag Pogačarja in Tratnika, usmeril pa proti Sanremu in številnim drugim dirkam. Vabljeni k poslušanju.


29.02.2024

134 Anže Kopitar

Gost izredne epizode je Anže Kopitar. Pred hokejisti Lige NHL je le še tretjina sezona, najboljši slovenski hokejist je analiziral sezono Los Angelesa, razmišljal o prihodnosti, prestopnem roku, ki prinaša marsikatere slabe stavri, otrocih, olimpijskih igrah ... Vabljeni k poslušanju!


26.02.2024

133 Iztok Franko o Dončiću in pomenu zdravja Irvinga

Po dveh tretjinah sezone Lige NBA je spet čas za analizo. V podkastu je spet gostoval Iztok Franko, ki je razmišljal o obrazu in dometu Dallasa po prestopnem roku.


12.02.2024

132 David Toff Turšič o razpletu Super Bowla

Kansas City je po 19 letih postal prva ekipa, ki je ubranil naslov prvaka v Ligi NFL. O razpletu smo se pogovarjali z Davidom Toffom Turšičem, ki je več kot desetletje ameriški nogomet igral za ekipo Ljubljana Silverhawks.


Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov