Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Šport 202

261 oddaj

261 oddaj


Športne zanimivosti in odmevi

Športne zanimivosti in odmevi


28.02.2021

Začetek letošnje kolesarske sezone

Ta teden se je začela nova kolesarska sezona na najvišji ravni - World Tour. Kot je znano, se je začela s slovensko zmago, saj je Tadej Pogačar dobil - na neki način domačo preizkušnjo - dirko po Združenih arabskih Emiratih, kjer ima sedež njegovo poklicno moštvo, s čimer je razveselil tako tamkajšnjo sceno, kot seveda tudi slovensko občinstvo, ki si očitno spet lahko obeta sezono vrhunskih rezultatov.

4 min 57 s

22.02.2021

Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju 2021 - Cortina d'Ampezzo

V Cortini d'Ampezzo, na 46. svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju, se je končal slovenski niz osvajanja medalj. O zadnjem delu prvenstva s tekmami v tehničnih disciplinah, oceni slovenske reprezentance in preostalih zanimivostih iz Italije so razglabljali športni novinarji Urban Laurenčič, Igor Tominec in Marko Polak

50 min 22 s

21.02.2021

Raimo Summanen, trener ljubljanske Olimpije

Raimmo Summanen je spregovoril o svoji karieri in tudi o hokeju danes.

6 min 52 s

21.02.2021

Jakov Fak svetovno prventstvo na Pokljuki zaključil s 5.mestom

Športne zanimivosti in odmevi

8 min 18 s

21.02.2021

Dobovec med 8 v Ligi prvakov v dvoranskem nogometu

Dobovcu je uspel veliki met: nastopil bo na zaključnem turnirju lige prvakov v dvoranskem nogometu. Vozovnico zanj je priboril v kazahstanskem Almatyju, kjer je na četrtfinalni tekmi z 2:1 premagal domači Aktobe. Eno pomembnejših vlog v ekipi aktualnih slovenskih prvakov ima Kristjan Čujec, ki se je na turnir najboljših prebil drugič v svoji karieri.

6 min 33 s

20.02.2021

Pred začetkom svetovne serije v kolesarstvu

Dočakali smo začetek letošnje svetovne serije v kolesarstvu. Po zgodnji odpovedi dirke po Avstraliji se tekme na najvišji ravni začenjajo jutri v Združenih arabskih Emiratih. Tam bodo trije Slovenci, med njimi tudi zadnji zmagovalec francoskega Toura.

9 min 15 s

20.02.2021

V letu brez gledalcev na športnih prireditvah televizijska pomembnost še bolj pride do izraza

Radijsko moštvo na Rudnem polju za svetovno prvenstvo šteje šest članov, ni tako težko doseči popolne uigranosti, dirigenta niti ne potrebujemo, radi rečemo, da zlahka dihamo kot eno, povsem drugače je pri naših televizijskih kolegih. Da ponudijo vsem, ki so si zagotovili televizijske pravice za svetovno biatlonsko prvenstvo čim kakovostnejšo uslugo, jih je skoraj toliko kot vseh tekmovalcev in tekmovalk. Že priprave na prvenstvo so bistveno dolgotrajnejše. S pomembnostjo vloge pridejo številne dodatne koordinacijske zadolžitve.

10 min 53 s

17.02.2021

Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju

Pogovor treh športnih novinarjev o dosedanjem poteku prvenstva v Cortini d'Ampezzo, smiselnosti in neposrečenosti paralelnih tekem ter nastopih slovenske reprezentance, ki v prvem delu prvenstva ni dosegla vidnejše uvrstitve in bo to lovila v tehničnih disciplinah.

43 min 50 s

14.02.2021

Lanišek ponovno na zmagovalnem odru

Anže Lanišek se je še šestič v karieri uvrstil na zmagovalni oder. V letošnji sezoni je bil drugič drugi v Zakopanah.

5 min 16 s

14.02.2021

Kriechmayr svetovni smukaški prvak

Nedelja je ponudila z moškim smukom, kjer je zmagal Avstrijec Vincent Kriechmayr. Boštjan Kline je bil 15., Miha Hrobat je končal na 23. mestu.

13 min 57 s

13.02.2021

Dve Bloudkovi nagradi podeljeni za življenjsko delo, dve za vrhunski dosežek

Podeljene so Bloudkove nagrade in plakete za dosežke na področju športa. Zaradi pandemije je bila tokratna slovesnost precej drugačna, nagrajenci so bili predstavljeni v video obliki. Od skupno štirih nagrad sta bili dve podeljeni za življenjsko delo, dve pa za vrhunski dosežek

6 min 9 s

07.02.2021

Alen Omič se vrača po poškodbi.

Alen Omič se po poškodbi vrača na parket. Na igrišču počasi začenja s treningi, pri tem pa mu pomaga pomočnik trenerja. V Franciji je z njim govoril Franci Pavšer, kjer mu je Alen zaupal kakšni so načrti kluba v prihajajočih dneh.

8 min 46 s

05.02.2021

Pred svetovnim prvenstvom v alpskem smučanju

Pred vrhuncem sezone v alpskem smučanju smo v studiu združili komentatorske moči s televizijske in radijske strani. Tomaž Hudomalj in Igor Tominec ocenjujeta slovenske možnosti za medaljo v Cortini d'Ampezzo in napovedujeta, kdo bi lahko bil junak ali junakinja prihajočega prvenstva. Ali lahko Slovenija še sedmič zapored osvoji odličje in katere discipline bodo najzanimivejše s slovenskega zornega kota? Za popestritev pa so zraven še arhivski posnetki z zadnjega prvenstva v Aareju in izjave glavnih slovenskih adutov v Cortini. Pogovor je vodil Marko Polak.

55 min 14 s

01.02.2021

Cepelin S02 E10

Ob zaključku svetovnega rokometnega prvenstva v Egiptu se je izkazalo, da je bila najbolj uspešna takoimenovana skandinavska šola rokometa. Danci so v finalu premagali Švede in drugič zapored osvojili naslov prvakov. Presenečenje turnirja Švedi bodo že marca znova tekmec Slovenije v olimpijskih kvalifikacijah. Naša reprezentanca je bližje španskemu slogu igre, čeprav je selektor Ljubomir Vranješ Šved. Tekmovanja si sledijo hitro, časa za spremembe ni veliko, nekaterim reprezentancam je to na silo uspelo, a so pri tem morale trpeti in potrpeti na rezultatsko manj uspešnih turnirjih. Uroš Volk in Jure Natek sta ob koncu turnirja, ki zaradi okoliščin koronske sezone marsikomu ni dišal, vseeno ugotovila, da je bil za priljubljenost rokometa dobro, da je bil izpeljan ter pozvala vse mlade, ki zaradi ukrepov že od jeseni trenirajo le prek zoom-a, da vztrajajo še malo. Morda bodo prav oni nekoč igrali na takšnem tekmovanju.

45 min 25 s

31.01.2021

Bodo olimpijske igre v Tokiu izpeljane?

Igre so odvisne od poteka pandemije. Tokijski organizatorji se na to ne ozirajo. Pripravljajo se kot da igre v vsakem primeru bodo.

8 min 11 s

25.01.2021

Cepelin:pojdiva,dragi

Športne zanimivosti in odmevi

32 min 48 s

24.01.2021

Pogovor s Fakom po tretjem mestu v Anterselvi

Jakov Fak je po treh letih znova na stopničkah.

7 min 24 s

24.01.2021

Slovenija kljub izenačenemu rezultatu ostala brez četrtfinala

Slovenska rokometna reprezentanca je po remiju z Egiptom, bilo je 25:25, ostala brez četrtfinalne vstopnice.

10 min 7 s

24.01.2021

Vikend paket na Ljubnem

Ljubno je bilo drugo prizorišče letošnje sezone smučarskih skakalk. V soboto so na ekipni tekmi Slovenke dosegle prvo mesto, na posamični tekmi v nedeljo pa je Ema Klinec bila druga.

8 min 50 s

23.01.2021

Cepelin: Če je šlo v polni, gre lahko tudi v prazni dvorani

Športne zanimivosti in odmevi

32 min 53 s

Stran 1 od 14
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov