Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 9. nov. 2021

Val 202 • Tor, 9. nov.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

V Ljubljani poleg vrha tretjega vala poteka še evropski simpozij hrane, na katerem bodo Michelinovi lavreati in lavreatke s poznavalci in poznavalkami razmišljali o hrani v čudoviti trajnostni prihodnosti. Ker sta za nami skoraj dve leti karanten, ki so iz ljubega dolgčasa skovale nov trend objavljanja domačih kuharskih mojstrovin na družbenih omrežjih, bo Nebuloze zanimalo, kakšen je vaš novopečeni odnos do kulinarike. Je polmer zrezka ali pice še vedno ključna vrednota? Na kakšni višini leta vašemu okusu ljuba kulinarika? Kakšna (ne katera!) je za vas "dobra gostilna"? Ali drži, kar pravi Andrej z Gorenjske, da jih je "vse manj"?

08:30
Novice

V prejšnji epizodi se Boštjan in Mojca soočita z zoro pandemije. On je zadržan, medtem ko Mojca sluti, da se zgodba ne bo tako hitro končala. Strah jo je. Bliža se april 2020, število okuženih bo kmalu tisoč.

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo hokejski in nogometni reprezentanci. Hokejisti bodo na Jesenicah konec tedna odigrali tri tekme: z Beloruisijo, Francijo in Avstrijo, nogometaše pa čakata še preostali tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Podjetje EKBW je vodilni ponudnik sistemov vodnega hlajenja zmogljivih računalnikov. Sedež podjetja je v Komendi, deluje v več kot 130 državah po svetu in zelo hitro raste. Januarja 2020 je imelo 100 zaposlenih, zdaj že skoraj 250. Kdo ali kaj poganja rast in inovacije, bosta razložila ustanovitelj Edvard König, po njem se podjetje tudi imenuje, in direktor Matjaž Krč.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Kako preprečiti dopuščanje erozije pravne države in krnjenja položaja sodne veje oblasti?

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Nove filmske stvaritve bo 32. ljubljanski mednarodni filmski festival LIFFe predstavil med 11. in do 21. novembrom. V desetih programskih sklopih bo na ogled okoli 80 celovečercev in 16 kratkih filmov. Po lanski spletni različici bo letošnja hibridna: v kinodvoranah in na spletu.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Košarka in namizni tenis bosta osrednji temi popoldanskih športnih minut. V Laškem se je začel še drugi mednarodni namiznoteniški turnir najvišje ravni, slovenska ženska košarkarska reprezentanca pa začenja novo poglavje z novim trenerjem.

Ena najbolj popularnih indie rock skupin z Otoka je svoji zadnji plošči Blue Weekend v tako imenovani deluxe različici dodala še nekaj skladb, posnetih v živo.

Na dolgo pričakovani plošči Umazane misli zasedba Joker Out ponuja mladostno popovsko svežino in že zrelo rokovsko udarnost, prepleteno s prekaljeno izvedbo, ki so jo nabrali na številnih nastopih. Kako so ustvarjali album, kako delujejo kot ekipa in še o marsičem drugem pevec Bojan Cvjetićanin - v oddaji Na sceni ob 20.00. Uro kasneje vas k debati v Toplovodu povabi Miha Šalehar.

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Člani skupine Joker Out so v petletni karieri že postali zmagovalci nekaterih festivalov za mlade skupine in še pred izidom prvenca prejemniki dveh zlatih piščali. Na dolgo pričakovani plošči Umazane misli ponujajo mladostno popovsko svežino in že zrelo rokovsko udarnost, prepleteno s prekaljeno izvedbo, ki so jo nabrali na številnih nastopih. Kako so ustvarjali album, kako delujejo kot ekipa in še o marsičem drugem pevec Bojan Cvjetićanin.

Mihi vas izziva ob torkih zvečer, pokličite 01 475 2 202.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov