Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Utrinki

Kaley Cuoco hoče odkupiti konja, ki ga je nemška dreserka udarila

Igralka Kaley Cuoco, sicer navdušena jahačica, ponuja, da odkupi konja, ki je poskrbel za nemalo drame na olimpijskih igrah v Tokiu, ko ni želel skakati čez ovire, zato ga je nemška dreserka udarila.

28

Več novic

Zaradi senzacionalne zmage 14-letne skakalke v vodo se njena domača vas otepa turistov

14-letna Kitajka Kvan Hongčan je po svojem olimpijskem nastopu, na katerem je prepričljivo slavila, postala prava senzacija. Zdaj v njeno domačo vas prihajajo množice turistov in vznemirjajo tako dekle in njene domače kot druge vaščane.

2

Navijači košarkarjem: Kapo dol, Slovenijo ste držali na nogah

Vrhunec olimpijskega košarkarskega turnirja je med slovenske košarkarje in športne navdušence, ki so glasno navijali na daljavo, prinesel razočaranje. Kljub temu oboji verjamejo, da bo prihodnost prinesla nove priložnosti za osvajanje medalj.

55

Je preskakovanje ovir s konji v modernem peteroboju sploh smiselno?

Nemška trenerka modernega peteroboja Kim Raisner je udarila konja, s katerim je v preskakovanju ovir nastopila njena varovanka, ker ta ni želel izvesti skokov. Posledično se je pojavil dvom o pravilih, nekateri pa menijo, da bi jahanje morali nadomestiti.

49

Kolekcija barbik, posvečena tokijskim olimpijkam ‒ a brez azijske predstavnice

Proizvajalec igrač Mattel, ki med drugim izdeluje slovite barbike, je v počastitev olimpijskih iger izdal tudi "tokijsko kolekcijo" barbik športnic, ki jo je označil za najbolj raznoliko do zdaj. Težava? "Pozabili" so na azijsko predstavnico.

15
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov