Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Utrinki

Zlati slovenski olimpijci tudi na poštnih znamkah

Nasmejani obrazi zlatih slovenskih olimpijcev, športne plezalke Janje Garnbret, kolesarja Primoža Rogliča in kanuista Benjamina Savška, ki v rokah držijo najžlahtnejšo olimpijsko medaljo, bodo krasili poštne znamke.

4

Več novic

Milijonski vložki, izselitve, vpliv na okolje - olimpijske igre za prireditelje niso "igra"

Organizacija olimpijskih iger je ogromen finančni zalogaj, kljub dodelanim strategijam pa številna prizorišča kmalu po koncu iger začnejo propadati. Kako se bodo temu izognili v Tokiu in kako se bodo organizacije iger lotili v Parizu in Los Angelesu?

46

Zaradi senzacionalne zmage 14-letne skakalke v vodo se njena domača vas otepa turistov

14-letna Kitajka Kvan Hongčan je po svojem olimpijskem nastopu, na katerem je prepričljivo slavila, postala prava senzacija. Zdaj v njeno domačo vas prihajajo množice turistov in vznemirjajo tako dekle in njene domače kot druge vaščane.

2

Navijači košarkarjem: Kapo dol, Slovenijo ste držali na nogah

Vrhunec olimpijskega košarkarskega turnirja je med slovenske košarkarje in športne navdušence, ki so glasno navijali na daljavo, prinesel razočaranje. Kljub temu oboji verjamejo, da bo prihodnost prinesla nove priložnosti za osvajanje medalj.

55

Je preskakovanje ovir s konji v modernem peteroboju sploh smiselno?

Nemška trenerka modernega peteroboja Kim Raisner je udarila konja, s katerim je v preskakovanju ovir nastopila njena varovanka, ker ta ni želel izvesti skokov. Posledično se je pojavil dvom o pravilih, nekateri pa menijo, da bi jahanje morali nadomestiti.

48
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov