Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Razvedrilni program

50:01

Ekipa oddaje Vikend paket z Bernardo Žarn in Jožetom Robežnikom na čelu letos prvič pripravlja tudi silvestrsko druženje, ki bo priložnosti primerno praznično, razigrano in seveda nekaj posebnega. Komentatorji, ki bodo za Jožetovim omizjem poskrbeli za veselo družbo, bodo prav posebni in zabavni 'liki', med njimi tudi Miro Serpentinšek, ki ga upodablja izjemni imitator Tilen Artač. K Bernardi bo med drugimi prisedel tudi novi sodelavec oddaje v zadnji sezoni Magic Aleksander, ki si je novo znanje in izkušnje pridobival v Južni Koreji na svetovnem kongresu čarodejev in za to posebno priložnost je pripravil trik, ki ga slovensko občinstvo še ni videlo. Manjkala ne bo niti vedeževalka Emeralda, ki bo razkrila, kaj vse se nam obeta v novem letu. Prvič bomo na slovenski televiziji priča prav posebnemu glasbenemu tekmovanju 'lip sync battle' oz. ustnično-sinhronizacijskemu tekmovanju, kot so izraz poslovenili v redakciji oddaje. V tem izjemno zabavnem tekmovanju se bo pomeril komik Vid Valič, kdo pa je njegova izzivalka, bomo razkrili v sami oddaji.

26:57

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema

41:00

Zvezdana prvič na televiziji razkriva avtorico intimnih slovenskih blogerskih zapisov, ki so sprva nastajali pod psevdonimom Jožica Srbež. Resnična avtorica, Nina Orel, v svojih zapisih brutalno obračunava s svojo preteklostjo, z javnostjo deli svoje temne strasti, nekonvencionalne ljubezenske izkušnje, svoje sence in osebnostne padce. Kako si vendar upa, ko pa ve, da jo bržkone zopet čaka javni linč? Če kdaj, potem bomo ob tem pogovoru morali opustiti svoje predstave o tem, kaj je prav in kaj ne v partnerskih odnosih. Spoznanja Zvezdanine gostje so plod njenih osebnih življenjskih (pre)izkušenj, seveda niso nujno pravilna niti univerzalna, ponujajo pa zanimiv material za premislek.

Bučke

19:41

Bučke so satirična oddaja z izmišljenimi novicami. Parodija na news kot si jo je zamislil scenarist in režiser Bojan Krajnc. Oddaja temelji na govornih imitacijah in sinhronizacijah že videnih posnetkov, ki s teksti Igorja Bračiča dobijo povsem drug pomen. Voditelj je animirani lik Slavka Bobovnika, redakcijo sestavljajo še komentator Marcel Štefančič, poročevalka La Toya, politični analitik Matej Lahovnik, voditelj športa Zmago Sagadin ter Lorella Flego, voditeljica estradnih novic. Pri oddaji sodelujejo naši najboljši govorni imitatorji: Tilen Artač, Jure Mastnak, Aleksander Pozvek, Ana Tavčar Pirkovič, Renato Vindiš in Jasna Kuljaj. Za animacije skrbi programer Tadej Fius, Media Atlas, za zvočno podobo oddaje pa tonska mojstra Tom Lemajič in Matej Avsenak.

Ambienti

25:58
26:04
25:32
25:55

Avtomobilnost

Bleščica

Dobro jutro

Več

Vem

26:30
26:57
26:52
26:55
26:56
Več

Kdo bi vedel?

Slovenski pozdrav

Vikend paket

Potopisne oddaje

Najbolj gledano