Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Petek, 14. jun. 2024

TV Slovenija 1 • Pet, 14. jun.

Odmevi vsak delavnik ob 22.10 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

V Štihovi dvorani Cankarjevega doma sta Urška Centa in Domen Novak premierno predstavila novo gledališko predstavo Tam, v vrtu, v kateri raziskujeta zvočnost telesa. Njuna koreografska raziskava poudarja poslušanje in povezanost človeka z naravo. V Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani smo si ogledali razstavo GRAD → koncepti, predmeti, prostori, v preddverju Cankarjevega doma pa bienalno razstavo Društva oblikovalcev Slovenije Embrionalna poteza.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Žarko je prebral knjigo o superjunakih, zato išče živali, ki potrebujejo njegovo pomoč. Pri tem naredi več škode kot koristi, dokler se ne zgodi nesreča, pri kateri lahko pomaga le … super Žarko!

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja poteka tudi v sodelovanju z RTV centrom Koper in RTV centrom Maribor, s čimer v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin.

Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah in je upoštevajoč delež televizijskih gledalcev med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejših slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali.
Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Serija televizijskih portretov prinaša opomnik na življenje ljudi, pomembnih za slovensko zgodovino, družbo in kulturo, ki so danes skoraj pozabljeni.

Gre za deset kratkominutnih zgodb, ki jih je poznavalka zgodovine Darinka Kladnik spletla v zanimive kratke zgodbe, polne zgodovinskih podatkov, pa tudi humornih ali nenavadnih anekdot o bolj ali manj poznanih a pomembnih zgodovinskih osebnostih.
Namen miniatur je poleg obogatitve programa tudi izobraževanje o družbeni in kulturni preteklosti prostora, v katerem živimo.

Gostja Bernarde Žarn je zdravnica Neli Vintar, specialistka anesteziologije iz protibolečinske ambulante UKC. Bolniki jo označujejo kot prijazno in sočutno in tudi sama pravi, da je najboljše zdravilo odkrit in topel medčloveški odnos. Bolečine lajšamo s tabletami in srcem.

Polona je ljubosumna zaradi Blaževe obsedenosti z videzom in sumi, da ji je nezvest. Posvetuje se z Valerijo in na koncu posumi, da je za vse kriva Blaževa nova tajnica Maja. Gre za lepotico, ki jo pozna in občuduje vsa soseska. Polona začne dvomiti zase in preizkuša razne metode za lepšanje in pomladitev.

Jasmina, po poreklu Bosanka, poskuša svojo izkušnjo samoozaveščanja skozi folklorni ples deliti z mlajšo generacijo.

Jasmina Imširović Durić je sicer rojena v Sloveniji, a so jo nekateri zaradi njenih korenin videli le kot Bosanko, prišlekinjo. Čeprav je to nekaj časa poskušala prikriti, se je kasneje povezala s prijatelji, ki so imeli podobne izkušnje, vendar pot samoozaveščanja ni bila vedno preprosta. Zdaj poskuša skozi folklorni ples svojo izkušnjo deliti z mlajšo generacijo.

Zmagovalci so znani. Vladajoče stranke se z »manjšo smolo« v drugi polčas mandata podajajo s polnim nahrbtnikom referendumskih zavez, napovedjo paketa davčnih sprememb in z iskanjem milijarde evrov za gradnjo javnih stanovanj. Kaj o uresničevanju obljub in sporočilu volitev pravijo v vodstvih parlamentarnih strank?

12:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

Voditelj Nick Knowles se v dokumentarni seriji v petih delih z vlakom odpravi na potovanje po več evropskih in eni severnoafriški državi. Poleg običajnih turističnih, kulturnih in naravnih znamenitosti spoznava tudi navade domačinov, okuša krajevne poslastice, se preizkuša v številnih športih, predvsem pa uživa v vožnji z vlakom.

3. del:
Na potovanju po Romuniji, ki ga Nick Knowles imenuje transilvanijaekspres, se ustavimo v rudniku soli, spremenjenem v zabaviščni park, in vidimo, kako si prostovoljci, ki jih podpira britanski kralj, prizadevajo oživiti zapuščeno progo. Obiščemo tudi zavetišče za rjave medvede, v katerem je našlo dom kar 115 kosmatincev. Na koncu poti se Nicku izpolni dolgoletna želja – ogleda si grad, na katerem naj bi živel grof Drakula, junak iz romana Brama Stokerja.

AMAZING RAILWAY ADVENTURES WITH NICK KNOWLES / Velika Britanija / 2023 / Režija: Ben Southwell

Dobitnik letošnjega Borštnikovega prstana Branko Šturbej je spregovoril o svoji izjemno bogati igralski poti, ki jo je začel v mariborski Drami v prvi polovici 90. let, v obdobju umetniškega vodenja režiserja Tomaža Pandurja, čigar umetniško vizijo gledališča je uresničeval kot njegov prvi igralec. V tem magičnem gledališču sanj so nastale Šturbejeve prve velike vloge, Mefisto, Hamlet, Dante Alighieri, Vojček, Karl Rossman in druge.
Šturbej, ki je bil s svojim igralskim šarmom in magnetičnostjo vedno velik ljubljenec mariborskega občinstva, je vrhunske stvaritve nadaljeval tudi v drugem obdobju svojega ustvarjanja. V ljubljanski Drami je še naprej, ob številnih drugih režiserjih, sodeloval z Januszem Kico, ki ga je kot igralca, poleg Pandurja, tudi najbolj zaznamoval.
Umetnost igre: urednica in voditeljica Marjana Ravnjak.

Az adás tartalma:

- szentmise a nemzeti összetartozás napja alkalmából Ljubljanában;
- Liszt kulturális napok Ljubljanában;
- dr. Balázs Géza nyelvész előadása Lendván;
- Ínyenc délután Zsitkócban;
- a 20. Vino-Art nemzetközi művésztelep;
- Tarkabarka délután – a Lendvai Óvoda tanévzáró ünnepsége;
- Zenekarok 19. szabadtéri hangversenye.

Vsebina oddaje:

- maša ob dnevu narodne povezanosti v Ljubljani;
- Lisztovi kulturni dnevi v Ljubljani;
- predavanje jezikoslovca dr. Géze Balázsa v Lendavi;
- Kulinarični popoldan v Žitkovcih;
- mednarodna likovna kolonija Vino-Art;
- Cicidan – zaključna slovesnost Vrtca Lendava;
- 19. promenadni koncert orkestrov.

Poletni Infodrom je tokrat kulturno obarvan. Najprej se odpravimo v muzej, in sicer v nekdanje koncentracijsko taborišče Rižarna v predmestju Trsta. Otroški poročevalec Vasja je bil na pripravah za koncert skupine Compressorhead, raziskovali smo tudi glasbeno zvrst K-POP. Spoznali smo mlado pisateljico Ulo ter Danajo, nagrajeno baletno plesalko na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor.

Eva Christophu izda, da ga nameravata Werner in Robert izriniti iz hotela. Robert je zelo razočaran nad ženo. Med pogovorom o krstu ga iztirijo kaplanove besede o srečnem starševstvu. Vse se mu zdi tako zlagano, da ne zdrži več in pobegne.
Steffen tolaži Franzi, ki še kar ne more verjeti, da Tim bolj verjame Nadji kot njej. Tim se hoče s Franzi še enkrat pogovoriti, a se Steffen postavi zanjo in mu jasno in glasno pove, naj jo pusti pri miru.
Nad Christopha se zgrinjajo črni oblaki, saj so zablokirali račune njegovih hotelov. Ariane mu svetuje, naj svoj delež Knežjega dvora prepiše na nekoga, ki mu zaupa. Christoph pritisne na Lindo.
Bela si zamisli, da bosta rdeča nit njegovega oglasa Hildegard in Alfons. Hildegard se že veseli, da bo lahko spet oblekla svoj slavnostni dirndl.


STURM DER LIEBE (XVI.) / Nemčija / 2019-2020
Scenarij: Björn Firnrohr, Claudia Köhler
Režija: Felix Bärwald, Stefan Jonas, Carsten Meyer-Grohbrügge, Udo Müller, Steffen Nowak, Lutz von Sicherer, Alexander Wiedl idr.
V glavnih vlogah: Léa Wegmann, Florian Frowein, Antje Hagen, Sepp Schauer, Dirk Galuba, Joachim Lätsch, Dieter Bach, Lorenzo Patané, Uta Kargel, Melanie Wiegmann, Erich Altenkopf, Jenny Löffler, Sandro Kirtzel, Jennifer Siemann, Julia Grimpe, Anna Lena Class, Franz-Xaver Zeller, Patrick Dollmann, Isabell Ege, Paulina Hobratschk, Lukas Schmidt

16:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:05
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Babi ima rojstni dan. Rija se odloči, da ji bo pripravila rojstnodnevno zabavo presenečenja. Lep namizni prt, šopek rož in sladkarije. Krokodil bi rad pomagal, pa mu vse spodleti. Po dobri zabavi vedno ostane strašen nered. Babi ju prosi, da vse pospravita.

Kita se igrata pod vodno gladino. S konicami plavuti rišeta po vodi, medtem ko z ogromnimi usti goltata velikanske količine vode. Jate rib že spijo. Svetloba, ki pronica v ocean, počasi pojema. Starejši kit tone v spanec in se postavi pokonci. Mlajši zaspi takoj za njim. Lahko noč, kita!

O GOJENJU IN OSKRBI VRTNIC
Junij je mesec vrtnic. Zacvetele so tudi v Arboretumu Volčji Potok. Na sprehodu po rozariju z Matjažem Mastnakom spoznavamo, kako na vrtnice vpliva letošnji s padavinami obogaten konec pomladi.

VRTNICE V KOZARCU
Vrtnice so prekrasne na vrtu ali v vazi. Dr. Sabina Šegula je s poleglih stebel odrezala cvetove in jih postavila v dekoracijo iz kozarcev.

VRTNICE V RECIKLIRANI VAZI
Posamezna stebla s cvetom je dr. Sabina Šegula postavila v večjo vazo, na kateri je prej spletla mrežo. Vanjo je vstavila steblo in ga stabilizirala. Podobno, naravi prijazno, je mrežo ustvarila tudi na tetrapak embalaži za mleko.

O DAMAŠČANKAH
V Goriška brda, kjer običajno navdušujejo z vinom, češnjami in marelicami, nas je tokrat zmamil vonj damaščank. Vonj, ki ga oddajajo rožnati cvetovi, je v kozmetični industriji najbolj cenjen vonj. Pri Mariničevih, ki ustvarjajo pod imenom Vonj poletja, vrtnične liste predelajo tudi v hrano in pijačo.

O VRTNICI, KI SE VIJE PO OGRAJI
Z Matjažem Mastnakom smo se pred mesecem srečali tudi v kraju Baška na otoku Krk. Ob vrtnici z belo rumenkastimi cvetovi, ki je popolnoma prekrila ograjo, smo ga prosili za nasvete o oskrbi sredozemskih sort in kdaj se odpraviti v rožne vrtove, da bi izvedeli, katere vrtnice so zdrave.

Kako povezati male ekološke pridelovalce z vrhunsko kulinariko in turizmom, izvemo na primeru dobrega ravnanja v majhni vasici v pokrajini Emilija - Romanja. Tudi nizozemska urbana kmetija združuje ekološko pridelavo, kulinariko in socialni projekt. Pariški vrtnar Jamashita pa japonsko zelenjavo prodaja restavracijam z Michelinovimi zvezdicami.

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog s pritiskom na tipko Vem!, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v tematski križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča. Finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.
Gledalci doma lahko sodelujejo v nagradni igri na objavljenem spletnem naslovu www.rtvslo.si/vem-kviz tako, da uganjujejo manjkajočo črko v iskani besedi. Na zaslonu se izpišejo: vprašanje, beseda z manjkajočo črko ter dve črki, od katerih je samo ena rešitev nagradne igre. Črki se izpišeta za zaporednima številkama 1 in 2.

18:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

Vsak večer med 20. in 21. uro bo na sporedu nogometna oddaja Das Gol. Izmenjaje jo bodo vodili Saša Jerković, Tomaž Hudomalj in Anže Bašelj, gostili bodo tri nogometne strokovnjake, medtem ko bodo novinarji Antonija Ražen, Anže Bašelj in Simon Šparavec poročali v živo iz Nemčije.
Strokovni komentatorji bodo Sanel Konjević, Mladen Dabanovič, Dušan Kosič in Jasmin Jerič.
Pripravljamo tudi posebno rubriko, ki jo bodo ustvarjali kolegi iz oddaje Kaj dogaja?. Ti bodo na svoj edinstveni način obravnavali nogometne tematike.

V največji turistični kraški jami v Evropi praznujejo 200 let prve organizirane jamske vodniške službe na svetu, ki je bila leta 1824 ustanovljena prav v Postojnski jami.

Francoska regija Haute de France je bila lani - tako kot Slovenija leta 2021 - izbrana za Evropsko gastronomsko regijo. Kako na francoskem podeželju razmišljajo o vplivu gastronomije na turizem?

Ljubljansko barje je redko poseljena ravnica med vznožjem dinarskega in predalpskega hribovja sredi Slovenije, s površino okoli 150 km2. Prepoznaven videz ji daje gosto prepredena mreža travnikov, njiv, izsuševalnih kanalov, tisoči kilometrov mejic in značilne jutranje meglice.
V filmu je predstavljeno Ljubljansko barje, ki je kulturna krajina, saj ga oblikujejo in vzdržujejo naravni procesi in človekovi posegi. Zaradi izjemnosti pokrajine je bil večji del območja leta 2008 razglašen za krajinski park. Tu živijo številne ogrožene živali in rastline, zato je Ljubljansko barje del evropskega omrežja varovane narave Natura 2000. Zaradi kulturne dediščine nekdanjih kolišč je tudi svetovno priznano UNESCO območje. Pomembna je njegova funkcija zadrževanja vode v prostoru, blaženja klime in čiščenja vode. Dejavnik, ki vse to omogoča, pa je poleg posegov človeka, prisotnost vode.
Film je nastal v okviru projekta PoLJUBA, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Rioja, pokrajina na severu Španije, skozi katero teče tudi Jakobova pot, je znana po vinu crianza in tempranillo. Pokrajina v času trgatve diši po na žaru pečenih rdečih paprikah in hruškah v kompotu, v tamkajšnjih slikovitih mestecih pa je v tem času veselo tudi zaradi praznika sv. Mateja.

22:05
Vreme

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

22:10
Odmevi

Odmevi vsak delavnik ob 22.10 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

V Kranju se jutri začne igralski filmski festival Krafft, ki ga že četrto leto organizirajo slovenski igralci. V gorenjsko prestolnico bo pripeljal zmagovalne filme z vsega sveta in številne turške zvezdnike. Na odprtju bodo podelili tudi nagrade Društva slovenskih avdiovizualnih igralcev (DSI).
Muzeji in galerije bodo v soboto, na Poletno muzejsko noč, odprti vse do polnoči. Pripravljajo številne dogodke, program v Kostanjevici na Krki bo denimo sklenil nastop imenitne vokalistke Zvezdane Novaković. Tokrat z godalnim kvartetom in elektroniko predstavlja projekt Polnočno sonce ter vabi k umirjenosti in očiščenju. Več pa tudi o drugem festivalu Baletne noči, ki se v Ljubljani začne v nedeljo.

22:45
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Ob reprizi cikla filmov Pedra Almodóvarja, enega najvidnejših avtorjev sodobnega evropskega filma, se v oddaji pogovarjamo s filmsko kritičarko Ano Jurc. Njegov filmski univerzum bodo v prihodnjih tednih predstavili filmi: Ženske na robu živčnega zloma, Govori z njo in Slaba vzgoja.

Cikel filmov Pedra Almodóvarja: Prvorazredna črna komedija s prepoznavnim feminističnim pečatom

Igralko Pepo je zapustil fant Iván, ki je sicer poročen, in jo prosil, če mu lahko pripravi kovček. Pepa pade v depresijo, hoče si vzeti življenje, nato pa v sebi najde moč za maščevanje. Na robu živčnega zloma je tudi Ivánova žena Candela, ki trpi že dvajset let, odkar jo je prevarant zapustil. Meša se tudi Pepini prijateljici, saj je spoznala fanta, ki je v resnici terorist, zato je zdaj tudi za njenimi petami policija. Vse ženske z Ivánovim sinom in njegovim dekletom vred se znajdejo v Pepinem stanovanju, kjer rešujejo sebe in druge pred tragičnimi posledicami moške sebičnosti.

Izvirni naslov: MUJERES AL BORDE DE UN ATAQUE DE NERVIOS / Španski film, 1988 / Režija: Pedro Almodóvar / Scenarij: Pedro Almodóvar, Jean Cocteau (igra) / Igrajo: Carmen Maura, Antonio Banderas, Julieta Serrano

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov