Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Daljšo reprezentančno sušo je imel le Džoni Novak

20.11.2019

Eden najsvetlejših posameznikov nogometne tekme v Varšavi je bil Tim Matavž, ki se je reprezentančnega gola veselil po skoraj šestih letih in pol.

Športni SOS Dončić med aktivnimi igralci že v prvi deseterici

19.11.2019

Luka Dončić v Ligi NBA še ni odigral niti sto tekem, pa je na lestvici aktivnih igralcev Lige NBA po številu trojnih dvojčkov že na desetem mestu.

Kviz Junaki trojnih dvojčkov v Ligi NBA

15.11.2019

Luka Dončić je v kratki karieri Lige NBA postal pravi stroj za doseganje trojnih dvojčkov. "Triple double" v Madison Square Gardnu je bil že trinajsti. Kako natančno poznate to statistiko?

Športni SOS Handanović zelo blizu starostnemu rekordu

12.11.2019

Jasmin Handanović, ki si je vsaj trenutno povrnil status prvega vratarja Maribora, lahko konec meseca postane najstarejši nogometaš, ki je igral v Prvi ligi.

Športni SOS LeBron James blesti tudi v 17. sezoni

14.11.2019

LeBron James je udarno začel novo sezono Lige NBA, v 17. sezoni igranja v najmočnejši ligi na svetu je višje povprečje točk imel le Kobe Bryant.

Številke Desetletje Frekvence X, desetletje prenašanja znanja

07.11.2019

Desetletje kreativnega dela, več kot 400 epizod, kar nekaj nagrad in ogromno pozitivnega učinka v podobi širjenja znanja na zanimiv in nevsiljiv način. To je nemajhen pomen in prispevek Frekvence X.

Kviz Nogometni vrtiljak: kdo reši vseh 10?

08.11.2019

Nogometne reprezentance bodo prihodnji teden znova v akciji, saj se končujejo kvalifikacije za uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Športni SOS LD77 za deseti trojni dvojček potreboval le 77 tekem

05.11.2019

Luka Dončić je izjemno uspešno začel novo sezono Lige NBA, saj je njegovo povprečje (sicer po le šestih tekmah) skoraj enako trojnemu dvojčku, dosega namreč po 26,7 točke, 10,3 skoka in 9,5 podaj na tekmo.

Številke Maja Ratej: Prišli smo iz zvezd, zdaj se tja vračamo

08.11.2019

"Ves čas se giblješ na tanki liniji, da ne postaneš aktivist za svoje področje in znaš ohraniti svojo držo podajalca informacij," o delu znanstvene novinarke razmišlja Maja Ratej.

Kviz Športniki, ki so se pobrali po vseh težavah

01.11.2019

Vsaka (športna) zgodba ima svoje padce in vzpone, poraze in zmage. Pri samih zgodbah pa niso pomembni le končni razpleti, ampak reakcije na težave, poškodbe in druge nepričakovane preglavice, ki so jim izpostavljeni športniki.

Športni SOS Dončić glasno vstopil v Ligo NBA, bo tako tudi pri napredku?

31.10.2019

Med največjimi zvezdniki Lige NBA je v drugi sezoni najbolj napredoval LaMarcus Aldridge, ki je povprečju iz svoje prve sezone dodal skoraj devet točk.

Športni SOS Hamilton edini, ki je prav v vsaki sezoni formule 1 dobil vsaj eno dirko

25.10.2019

Lewis Hamilton se bliža šestemu naslovu svetovnega prvaka v formuli ena, s čimer bi se popolnoma približal rekorderju Michaelu Schumacherju.

Stran 13 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov