Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

OŠ Boštanj Ponarejeno pismo o zahtevi po cepljenju prvošolcev razburilo starše in ravnateljico

02.09.2021

Tik pred začetkom šolskega leta so nekateri starši prvošolcev Osnovne šole Boštanj v občini Sevnica dobili ponarejeno pismo s podpisom ravnateljice, v katerem naj bi ta zahtevala cepljenje otrok. Ravnateljica je zgrožena, zadevo preverja tudi policija.

Utrinki Zlata medalja je več kot prestiž: zmagovalcem denarne nagrade, hiše, avti in celo krave

10.08.2021

Olimpijski prvaki in drugi dobitniki medalj so v marsikateri državi takšna redkost, da športnike nosijo po rokah in jih zasipajo z različnimi darili ‒ od čredice krav, hiš, novega avtomobila (in goriva) do denarnih nagrad in celo zaloge hrane.

Utrinki "Ne vemo, kaj je Zoran Dragić jedel za zajtrk, ampak tudi mi bi malo!"

03.08.2021

Na družbenih omrežjih po zmagi slovenske izbrane vrste nad Nemčijo dežujejo čestitke z vsega sveta. A največ pozornosti je bil tokrat deležen Zoran Dragić tako zaradi igre kot po zaslugi svoje nazorne kretnje med tekmo.

Nepopisna sreča Čudež v Piranu: rodila se je kopica malih morskih konjičkov

07.07.2021

V piranskem akvariju so presrečni: prvič se je namreč zgodilo, da so se pri njih rodili mali morski konjički. Za zdaj kaže, da jih je ogromno, a akvaristka Manja Rogelja opozarja, da je osip pri tej zavarovani živalski vrsti zelo velik.

Znani 30-letniki "Na tako majhnem koščku živi toliko izjemnih ljudi. Potruditi se moramo, da jih ne izgubimo."

26.06.2021

Novinarja Barbara Vidmajer in Marko Valadžija, glasbeniki Sašo Avsenik, Nino Ošlak, Challe Salle, režiserka Kukla, športnika Klemen Kosi in Živa Dvoršak - vsem je skupno, da so bili rojeni, ko je nastajala samostojna Slovenija. Kaj o njej menijo danes?

Škandal na Malti Očitki o umetnem napihovanju priljubljenosti evrovizijske skladbe - favoritinja na koncu le 7.

24.05.2021

Medtem ko se morajo Måneskin zagovarjati zaradi pevčevega "sumljivega" sklanjanja nad mizo, je na Malti po Evroviziji izbruhnil drugačen škandal. Ne, ne gre za jezo, ker so ostali brez zmage, ampak za očitke, da so za visoko mesto na stavnicah plačali.

Odzivi Po prvem predizboru: Avstralka se jezi nad slabšim izhodiščem, Hrvati v šoku

19.05.2021

Po prvem evrovizijskem večeru so zunaj finala ostali predstavniki šestih držav – poleg Slovenije še Hrvaška, Severna Makedonija, Romunija, Irska in Avstralija. Predstavnica dežele "tam spodaj" Montaigne ob tem opozarja, da je bila v slabšem položaju.

Cepljenje prebolevnikov Če zbolite po prejetem prvem odmerku cepiva, potrebujete tudi drugega

18.05.2021

Kakšna so priporočila za cepljenje tistih, ki so kljub cepljenju s prvim odmerkom zboleli? Enaka kot za necepljene, odgovarja Alojz Ihan, saj gre najpogosteje za (skoraj) sočasno bolezen in cepljenje in s tem za en sam imunski odziv.

Evrovizija Ana Soklič pred odhodom v Rotterdam: "Kot si želim tega odra, me ga je obenem tudi strah"

29.04.2021

"Glasbeno si želim pustiti neki pečat v svetu," je o skladbi Amen pred odhodom v Rotterdam dejala Ana Soklič in dodala, da si želi vedno stremeti k dobremu, obenem pa nikoli izgubiti upanja, "ker se je dobro že zgodilo".

Pogreb Kdo vse bo Filipa pospremil na zadnjo pot, kaj bodo nosili in kdo bo hodil ob kom?

16.04.2021

Pokojnega britanskega princa Filipa bodo, kot je znano, v soboto pokopali v ožjem družinskem krogu 30 ljudi. Njegovi otroci, Charles, Anne, Andrew in Edward, bodo hodili ob krsti, vsi pa bodo po odločitvi kraljice nosili "zgolj" civilna oblačila.

Zdravje "Trajalo bo mesece in leta, da se bo vse skupaj vzpostavilo nazaj"

19.03.2021

Tako zelo smo se osredotočili na covid, da je temu postalo podrejeno vse – tisto, kar je bilo potrebno, in tisto, kar ni bilo, ob enem letu od začetka epidemije covida-19 opozarja zastopnica bolnikovih pravic z ljubljanskega območja Duša Hlade Zore.

Znani Harryjev in Meghanin intervju odmeva: "Monarhija v največji krizi po 85 letih"

09.03.2021

Po odmevnem intervjuju vojvodinje in vojvode Susseških, v katerem sta med drugim razkrila, kako rasistično je ozračje za zidovi Buckinghamske palače, so se vrstili pozivi, naj se palača vendarle oglasi, pa tudi pohvale nesporni TV-kraljici, Oprah.

Stran 7 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov