Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tina Hacler

Martinovo "Ne le en dan, vinar potrebuje konstanten obisk vse leto"

11.11.2019

Za nami je - bolj ali manj pester - martinov konec tedna. Ljudje, ki si z vinom služijo kruh, pa martinovo vseeno doživljajo drugače od drugih, ki jim predstavlja predvsem sprostitev.

Videoreportaža Dee Jay Time vrnil ljudi v 90. leta in njihovo glasbeno mladost

31.10.2019

Tek je 12 sati, Ujemi me, pa La Bouche in Gigi D'Agostino ... glasbena preteklost je sinoči potrkala na vrata dvorane Stožice in 8.000 parov rok jih je na široko odprlo.

Slovenija Ko upravnik noče oditi, so težave. Če bo moral, bodo tudi.

25.10.2019

Upravljanju stavb je zaradi nekaterih odmevnih afer prilepljena tudi etiketa nepoštenosti. Predlog novega stanovanjskega zakona zdaj med drugim prinaša omejitev mandata upravnikov na največ pet let. A tudi ta rešitev skriva svoje pasti.

Zanimivosti Goljufanje turistov pri nizozemskem ponosu - skoraj noben tulipan ne zacveti

15.10.2019

Na znameniti cvetlični tržnici v Amsterdamu goljufajo turiste, saj požene le en odstotek čebulic, ki jih prodajajo tam, so ugotovili preiskovalci.

Reportaža Od Skopja do Ljubljane ostalo le še upanje na (ne)mogoči novembrski čudež

14.10.2019

Za ljubitelji nogometa je precej klavrn konec tedna, saj so se končale sanje o Sloveniji na Euru 2020, a najbolj zagrizeni navijači vseeno še vedno preigravajo točkovno kombinatoriko.

Zdravje Krvi se ne da kupiti v trgovini, v Sloveniji pa je zberemo za dve cisterni

09.10.2019

"Skoraj 100 tisoč zbranih litrov zadostuje potrebam slovenskega zdravstva po krvnih komponentah. Ni potrebe po uvažanju krvi, ki pa je prav tako ne izvažamo, čeprav mnogi tako mislijo," zatrjuje Polonca Mali, specialistka transfuzijske medicine.

Video Sloni in kamela do solz nasmejali dansko premierko in poslance

07.10.2019

Iz poslanskih klopi v Københavnu so v svet odromali nevsakdanji videoposnetki, ki prikazujejo vsesplošni smeh s premierko na čelu - krivi pa so štirje sloni in ena kamela.

Zdravje Zaklepanje v sobe ni osnovni problem, je samo posledica večjega

03.10.2019

"Čeprav je premalo kadra, je treba s temi ljudmi človeško ravnati," se jezi Štefanija Lukič Zlobec, predsednica društva Spominčica, slovenskega združenja za pomoč pri demenci.

Reportaža V 64 urah smo skočili v Pariz po medaljo in domov

01.10.2019

Ko smo se prebudili v petkovo jutro, se marsikdo v Sloveniji ni zavedal, da bo še isti dan sedel na letalo ali avtobus za Francijo. Odločitve so padle v zadnjem hipu, tudi v našem uredništvu.

Reportaža Stoženski navijaški kotel skuhal tudi vase zaverovane Poljake

27.09.2019

Tekma, na kateri se je odločalo o borcih za evropsko odbojkarsko krono, se je z dolgim poljskim jezikom začela še pred prvim sodnikovim žvižgom. Odbojkarje je podžgala izjava selektorja, navijače pa izjave njegovih rojakov.

Pes na tekmah Gre kosmati navijaški talisman z odbojkarji vse do Pariza?

25.09.2019

Kljub velikemu uspehu imajo naši odbojkarji ob igrišču velikega tekmeca v priljubljenosti med navijači - tako kot za fotografiranje z igralci, se ti grebejo za selfije z malim belim kodrom.

Reportaža Rusi so se scvrli v navijaškem peklu Stožic

24.09.2019

Ko smo se pred začetkom odbojkarskega obračuna za biti ali ne biti pomešali med navijače pred dvorano Stožice, nismo našli nikogar, ki ne bi verjel, da lahko premagamo strašno Rusijo.

Stran 7 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov