Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tina Hacler

FFP2 "Pri togih maskah je zaščita okolice tistega, ki masko nosi, boljša"

06.02.2021

Ko so v sosednji Avstriji uvedli obvezne maske FFP2, se je povpraševanje po njih hitro povečalo tudi v naših lekarnah. Strokovnjake smo prosili za primerjavo med tem tipom maske in običajno modro kirurško, ki smo je že vajeni.

Novi koronavirus Plastično vedro, ki covidnega bolnika lahko obdrži v domači postelji

27.01.2021

"To je ta komplet, ki je nastal iz sile. Marca nismo imeli niti primerne embalaže, saj je bilo vse zaprto. V kuhinji kliničnega centra smo nato našli ta vedra," zgodbo telemedicinskega centra začne pripovedovati vodja Dominika Oroszy.

Rdeče številke Začetek obratovanja je boljši kot nič, a še vedno delamo minus, pravijo v fitnesih

05.01.2021

Fitnesi po Sloveniji so začeli zadržano spet odpirati vrata. Vodene vadbe niso dovoljene, skrbi jih ekonomska vzdržnost delovanja pod strogimi omejitvami, pristojnim pa očitajo, da so v času epidemije športu naredili negativno reklamo.

Video S katero priredbo pa je Mala terasa najbolj nasmejala vas?

31.12.2020

V tem težkem letu 2020 je bila tudi potreba po humorju in satiri zelo velika, za oboje pa sta pridno skrbela Tilen Artač in Igor Bračič v rubriki Mala terasa, ki je del oddaje Kaj dogaja?. Letos je na največji odziv naletela priredba Okužila si mene.

20 v 2020 Turizem: Ko z letalom skočiti na drug konec sveta ni več preprosto

30.12.2020

Če smo leto 2019 na področju turizma lahko povzeli z rekordnimi zelenimi številkami, so te v letu 2020 postale krvavo rdeče. Turizem je zaradi pandemije covida-19 namreč postal ena od najranljivejših panog.

20 v 2020 Slovenija "na ulici" - peš, stoje in leže, med vožnjo, z vesli

18.12.2020

V protest, v podporo. V opomin, za spomin. Slovenci so se v iztekajočem se letu večkrat odpravili javno izrazit mnenje, mi pa smo z različnih shodov po državi zbrali 20 podob, ki ponazorijo dogajanje v letu 2020.

Reportaža Kako covidni prebolevniki z darovanjem plazme rešujejo najranljivejše

16.12.2020

Potem ko so tudi v Sloveniji začeli nekatere bolnike, ki so zboleli za covidom-19, zdraviti s krvno plazmo, smo se odpravili med tiste, ki so jo zanje darovali. Kako jo odvzamejo in kako je plazma sploh videti, so bila nekatera izmed vprašanj.

Reportaža Ni več treba gledati skozi okno in Kranjska Gora se zdi kot St. Moritz

12.12.2020

"Vsak dan sva gledali ven, kdaj bodo začeli voziti krogci," navdušeno pripovedujeta osemletna Lana in 10-letna Anja. Kako zelo so ju razumeli tudi preostali smučarji v Kranjski Gori, ki so se prvi v Sloveniji pognali po beli strmini.

Fotoreportaža iz Ljubljane Med prvimi snežinkami v mesecu, ki se mu je še lani reklo "veseli"

04.12.2020

Ko je Ljubljano prekril mrak, v katerem se je bleščal prvi sneg, smo se odpravili v središče Ljubljane. Med sprehajalce in tiste redke, ki so z maskami na obrazu čakali na papirnat kozarec kuhanega vina, in še redkejše tiste, ki so jim ga točili.

Nuklearka Krško Okužbe vdrle tudi v NEK, toda jedrska varnost ni pod vprašajem

02.12.2020

Eno izmed močnih regionalnih žarišč okužbe je v Sloveniji postalo Krško, kjer deluje tudi jedrska elektrarna. Čeprav so okužbe potrdili tudi med njihovimi zaposlenimi, v vodstvu trdijo, da to na varnost jedrske elektrarne ne vpliva.

Stran 2 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov