Policija je v prometni nesreči pri Trbovljah še na kraju dogodka. Foto: MMC RTV SLO
Policija je v prometni nesreči pri Trbovljah še na kraju dogodka. Foto: MMC RTV SLO
Uresničujmo dobre želje

Prometna nesreča na cesti Trbovlje-Zagorje (na odseku pri ribogojnici) se je zgodila okoli 5. ure. V nesreči so bila udeležena tri vozila, dve osebni in tovorno vozilo s polpriklopnikom. Voznik polpriklopnika je po prvih zbranih informacijah vozil iz Trbovelj proti Zagorju, voznika osebnih vozil pa sta vozila v nasprotni smeri.

Cesta Trbovlje-Zagorje je bila več ur zaprta
Na odseku pri ribogojnici so vozila trčila, v nesreči pa sta se oba voznika osebnih vozil tako hudo poškodovala, da sta na kraju nesreče umrla. Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, je policija še vedno na kraju nesreče in opravlja ogled.

Odsek glavne ceste Trbovlje-Zagorje, kjer se je zgodila prometna nesreča, je bil več ur zaprt.

67-letnik umrl, ker je zapeljal na bankino
V četrtek zvečer je v prometni nesreči na Kašeljski cesti v Ljubljani umrl 67-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je zgodila, ko je 67-letni moški, ki je vozil po Kašeljski cesti od Spodnjega Kašlja proti Ljubljani, zaradi neprilagojene hitrosti pred križiščem s Trtnikovo ulico zapeljal na desno na makadamsko bankino in padel. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Uresničujmo dobre želje