Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Ana Mavsar

Slovenija "Na Hrvaškem za prenos podatkov tudi do 25 evrov na megabajt"

19.06.2012

Pri mobilnem gostovanju v tujini lahko nastanejo zelo visoki stroški, so opozorili na Zvezi potrošnikov Slovenije. Račun je lahko visok predvsem zaradi uporabe mobilnega dostopa do interneta.

Okolje V naslednjih dneh do 35 stopinj, konec tedna bo sončen in manj vroč

19.06.2012

Naslednji dnevi bodo zelo vroči . V petek bo vročina popustila, vikend pa bo dokaj sončen in manj vroč, napovedujejo vremenoslovci.

Okolje 30.000 evrov za samozadostno hišico

15.06.2012

Skupina študentov je pod vodstvom Saša Medveda s fakultete za strojništvo v Ljubljani zasnovala in razvila projekt samozadostne bivalne celice. Postavili so jo v parku v Trnovem.

Slovenija "ŠOS in študentski servisi sta ločeni organizaciji"

07.06.2012

"Sistem subvencionirane študentske prehrane ni socialne narave, ampak je zagotavljanje zdravega načina prehranjevanja tekom študija," je v MMC-jevi klepetalnici spomnil predsednik ŠOS-a Mitja Urbanc.

Slovenija Tomšič: Brez Pahorja padec SD-ju: Uhan: To je odvisno od dogodkov

23.05.2012

V Sloveniji bi potrebovali moderno levico. Tako kot tudi moderno desnico, je prepričan analitik Samo Uhan. Za zdaj tega ni. Po mnenju Matevža Tomšiča pa moderno levico najbolj pooseblja Borut Pahor.

Slovenija Svet stranke o zaupnici Jankoviću ni glasoval, "saj za to ni potrebe"

21.05.2012

Predsednik sveta Pozitivne Slovenije Vasja Butina je po seji sveta pojasnil, da so člani sveta zavrnili predlog odločanja o zaupnici Jankoviću, čeprav formalno o predlogu sploh niso glasovali.

Slovenija NSi: Policisti naj ravnajo državotvorno in razumno

18.05.2012

Prepričani smo, da je bila vlada v prvih stotih dneh delovanja zelo dejavna, zelo enotna. Velik dosežek je bila priprava varčevalnega rebalansa, je poudarila predsednica NSI-ja Ljudmila Novak.

Slovenija "Trgovina z ljudmi tudi pri nas uničuje življenja ljudi"

15.05.2012

"Trgovino z ljudmi vidim kot še en dokaz, da sistem, v katerem živimo, ni sistem, v kakršnem želim živeti," je dejal Siniša Gačić, režiser dokumentarnega filma o trgovini z belim blagom Kupi me!.

Slovenija Virant se je varovanju odpovedal. Kako so varovani njegovi kolegi?

13.05.2012

Predsednik DZ-ja Gregor Virant se je pred kratkim odpovedal neposrednemu fizičnemu varovanju, saj ima država po njegovem s tem precejšnje stroške. Kako pa so varovani predsedniki DZ-jev nekaterih ...

Slovenija Spolne zlorabe - "Težko je verjeti, da nekdo počne nekaj tako groznega"

24.04.2012

Spolne zlorabe otrok se dogajajo pogosteje, kot si mislimo, marsikdo izmed nas pa se obrne stran, je v pogovoru za MMC pojasnila Jelena Aščić, avtorica dokumentarnega filma o tej problematiki.

Slovenija Protestni odhod sindikatov s pogajanj: Vlada se norčuje iz nas

18.04.2012

Sindikati javnega sektorja so ob 19. uri stavko prekinili, nadaljevala se bo v skladu z odločitvami stavkovnih odborov. So pa predstavniki sindikatov protestno zapustili pogajanja z vlado.

Slovenija Policisti bodo še naprej stavkali, saj vlada ni pripravljena na dialog

18.04.2012

Policisti so v vseh enotah zbirali podpise za sprožitev postopka za zakonodajni referendum o vladnih varčevalnih zakonih, ki jih bodo v četrtek predali predsedniku DZ-ja.

Stran 1 od 16
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov