Klub K4 vabi na Jankov open air žur ob koncu šolskega leta. Foto: K4
Klub K4 vabi na Jankov open air žur ob koncu šolskega leta. Foto: K4

Zato v čast slovenskemu pisatelju, notarju in politiku, po katerem je poimenovana ulica, na kateri je že vrsto let usidran Zavod K6/4, v petek ob 17.00 prirejajo celodnevno zabavo Kersnikova - open house, na katero vabijo "tako kreativce, ki bodo prišli v center vseh kultur iskat svojo umetniško pravico, kot tudi vso eminentno jaro gospodo".

Na malem flooru Kluba K4 bo gostoval Open studio, namenjen glasbenim producentom in VJ-em, ki želijo ob nasvetih mentorja iz ekipe Kluba K4 pobliže spoznati ustvarjalne pristope mešanja slike v živo ter morda preizkusiti zvok lastnega glasbenega materiala prek klubskega ozvočenja.

Na parkirišču pred klubom bo potekal Jankov open air žur ob zaključku šolskega leta, na katerega vabijo vse, da pridejo "sproščat kreativne neizživetosti" z grafitarji ZEK CREW, 1107, K4 Crew, Nežo & Blažem in KBLO 814 ter se naužijejo glasbe izpod prstov didžejev Freeversea in Woo-D-ja!

Za slovo od sezone 11/12 na Kersnikovi bo na velikem plesišču rokave zavihala ekipa Colours, ki bo gostila triurni set romunskega wunderkinda Prikuja s podporo Aneurie, Ian F-a in Evana. Še pred zasluženim zaključnim afterjem pa bodo na K4 flooru sezono na počitnice pospremili protagonisti Synaptic, DMNP in Zavodkru.