Še enkrat se bo George Clooney znašel v 'svetu butcev' bratov Coen. Foto: EPA
Še enkrat se bo George Clooney znašel v 'svetu butcev' bratov Coen. Foto: EPA

Gre seveda za trojico filmov, v katero poleg napovedane zadnje komedije z naslovom Hail Caesar sodita še Kdo je tu nor? (O Brother, Where Art Thou?) in Intolerable Cruelty. V obeh filmih je nastopal Clooney, ki bo v novem filmu menda igral zvezdnika, ki sprejme vlogo v epskem filmu o antičnem Rimu, poroča Guardian.
Joel Coen je v nedavnem intervjuju za blog Thompson on Hollywood dejal, da se s tem projektom z bratom ukvarjata že tako dolgo, da je najverjetneje naslednji v vrsti. Ethan je zgodbo filma strnil z besedami, da bo pripovedovala o filmski industriji, življenju in veri.
Režiserja sta zdaj še zaposlena s promocijo filma Llewyn Davis, ki je trenutno na rednem sporedu Kinodvora. Grenko-sladka drama, za katero sta v Cannesu osvojila veliko nagrado, sledi folkglasbeniku v prelomnih šestdeseterih letih v New Yorku. Ameriški filmski inštitut (AFI) je film, v katerem igrata Oscar Isaac in Carey Mulligan,uvrstil med deset najboljših filmov letošnjega leta, poteguje pa se tudi za tri zlate globuse.