Lindsay bo morala na prevzgojo k babici Jane. Foto: EPA
Lindsay bo morala na prevzgojo k babici Jane. Foto: EPA
Jane Fonda
Jane Fonda se je po več kot desetletju počitka vrnila s filmom Tašča, da te kap. Foto: EPA

Zrela hollywoodska igralka in njeni mlajši kolegici se namreč dogovarjajo za vloge v filmu Georgia Rule. Glavna junakinja komedije je mlada upornica, ki naj bi jo zaigrala "divja" Lindsay Lohan. Zaradi njenega obnašanja jo mama (v tej vlogi naj bi se predstavila Felicity Huffman) pošlje na "prevzgojo" k babici, v vlogi katere naj bi nastopila Jane Fonda. Poleg treh glavnih ženskih vlog pa snovalci filma iščejo tudi dva igralca, ki se bosta preiskusila v moških vlogah.

Začetek snemanja avgusta
Scenarij za film je napisal Mark Andrus, ki se je podpisal že pod scenarij filma Bolje ne bo nikoli. Jack Nicholson je prejel oskarja za najboljšo moško vlogo v tem filmu in ga je posvetil igralskemu kolegu J. T. Walshu, ki je umrl malo pred podelitvijo oskarjev leta 1998. Snemanje filma Georgia Rule naj bi se začelo avgusta letos, lokacija snemanja pa bo najverjetneje kar filmska meka Los Angeles.

Jane Fonda po 15 letih spet dela
Jane Fonda se je na filmska platna po 15-letnem premoru vrnila lani z (vsaj finančno) uspešno komedijo Tašča, da te kap, v kateri je zaigrala z eno trenutno najbolj vročih zvezdnic Jennifer Lopez. Felicity Huffman, ki je svojo igralsko kariero začela na malih ekranih, je televiziji še vedno zvesta, saj je ena od zvezdnic nadaljevanke Razočarane gospodinje, vendar se občasno spogleduje tudi s filmskim trakom. Tako je zaigrala v filmih Kako se izogniti božiču, Transamerica, Helenca na preizkušnji in drugih.

Lindsay Lohan, ki se večkrat v medijih pojavlja zaradi svojega obnašanja kot pa zaradi svojega dela, v kinematografe prihaja v dveh novih filmih, in sicer Just My Luck in A Prairie Home Companion, nazadnje pa smo jo v kinematografih lahko videli v filmu Herbie: S polnim gasom.