Ni si težko predstavljati sveta, v katerem sta Bart Simpson in Stewie Griffin najboljša prijatelja. Foto: Fox
Ni si težko predstavljati sveta, v katerem sta Bart Simpson in Stewie Griffin najboljša prijatelja. Foto: Fox
Tudi Homer in Peter imata kar nekaj skupnih lastnosti ... Foto: Fox

Televizija Fox je potrditev uradnega datuma premiere pospremila z razkritjem ne ene, ampak dveh fotografij iz "cross-over" dogodivščine. Seth MacFarlane bo v epizodi The Simpsons Guy družino Griffinovih menda peljal na izlet v Springfield, kjer so seveda doma Simpsonovi.

Usojeni drug drugemu
Po forumih že krožijo nekakšni ohlapni opisi zapleta epizode, češ da se družini fantastično ujameta - še posebej všeč sta si seveda Bart in Stewie, pa tudi Lois in Marge. Homer ugotovi, da "albin" Peter razume (in deli) njegovo ljubezen do piva, spreta pa se okrog tega, ali je boljši Duff ali Pawtucket. Bart dojenčka Stewieja nauči rolkati, Lisa pa pomaga Meg najti nekaj, v čemer je dobra.

Epizoda za v anale?
Pri Foxu so objavili tudi nekaj "verodostojnih" citatov s snemanja: "Pri Foxu niso toliko denarja zapravili že, odkar so Simona Cowella peljali kupovat majice!" je menda pripomnil Peter Griffin, Homer pa dodal: "Končno bom tega modela dobil v roke!" Kevin Reilly, ki je pri Foxu zadolžen za zabavni program, napoveduje epizodo, "o kateri bodo govorile še cele generacije oboževalcev".

Če ne gre drugače, pobijaj like
V štabu Simpsonovih se medtem pripravljajo na svojo lastno različico Igre prestolov: ustvarjalci serije so namreč napovedali, da bo eden izmed "fantastičnih likov" v eni izmed bližnjih epizod umrl. Odločitev, da bo nekoga treba ubiti, je najverjetneje padla zaradi strmega upada gledanosti. Simpsonovi so v ZDA 27. aprila dosegli novo spodnjo mejo: premiero epizode si je ogledalo le 3,4 milijona ljudi.