Anna Paquin je imela samo 11 let, ko je dobila oskarja za najboljšo igralko v stranski vlogi (za Klavir). Foto: EPA
Anna Paquin je imela samo 11 let, ko je dobila oskarja za najboljšo igralko v stranski vlogi (za Klavir). Foto: EPA
Rogue (na sliki) je igrala v prvih treh delih Mož X, trenutno pa je znana predvsem po svoji vlogi Sookie Stackhouse v seriji Prava kri.

31-letna zvezdnica serije Prava kri je že nekje pri začetku produkcije novega filma posnela svoje prizore kot Rogue, ena od mutantov, katere posebna lastnost je, da lahko prek dotika "vsrka" tuje spomine, nadnaravne sposobnosti in moč drugih ljudi. No, režiser je zdaj sklenil, da Rogue (in s tem Anne) v novem filmu sploh ne bomo videli.

Singer je za Entertainment Weekly izjavil, da so prizor z Rogue postali "odvečni" in da so bili "pač ena izmed tistih stvari, ki jih je bilo treba črtati". Igralka je - vsaj po njegovih besedah - "popolnoma razumela", da "se filmi razvijajo".

Režiser moderne klasike Osumljenih pet seveda ni pozabil povedati, da je Paquinova "svoje delo opravila fantastično" in da je "briljantna igralka". V segmentu, ki so ga snemali približno teden dni, se je pojavila ob Ianu McKellenu (Magneto), Patricku Stewartu (Professor X) in Shawnu Ashmoru (Iceman).

Zdaj že izrezani prizor bomo "najverjetneje" lahko videli med dodatki pri izdaji na DVD-ju, Singer pa se zaklinja, da bi s Paquinovo "v hipu" spet sodeloval. "Vse skupaj je veliko razočaranje, ampak kot profesionalka ve, da se take stvari dogajajo, še posebej z gradivom, ki ga posnameš v začetnih fazah produkcije".

Paquinova je sicer še julija z drugimi člani igralske zasedbe film Days of Future Past predstavljala na konvenciji Comic Con v San Diegu.

V filmu, ki v kinematografe prihaja maja, mora Wolverine (Hugh Jackman) potovati nazaj v času ter najti zgodnejši inkarnaciji Magneta in Profesorja X. To bo sicer že tretji del franšize, ki ga bo v rokah držal Singer (režiral je prva dva od do zdaj treh posnetih filmov).