Tina Poglajen je o filmu Kam v reviji Ekran zapisala med drugim:
Tina Poglajen je o filmu Kam v reviji Ekran zapisala med drugim: "Skozi naključno druženje med dvema ženskama v situaciji, v katero ni bila nobena od njiju postavljena po lastni izbiri, se odvije melanholično prevpraševanje življenja kot vrednote 'same na sebi', ki ga tako mlademu človeku običajno ne bi pripisali." Foto: Rok Kajzer Nagode

V njem osrednji vlogi odigrata Ivanka Mežan in Lara Vouk, poleg njiju pa v 20-minutnem diplomskem filmu Katarine Morano nastopajo še Jožica Avbelj, Iva Zupančič in Lenča Ferenčak. Leta 1988 rojena avtorica je film režirala in zanj napisala scenarij, montaža je delo Siniše Gačića, glasbo pa je ustvaril Boštjan Gombač.
Film, ki je nastal v produkciji Akademije za gledališče, radio, film in televizijo ter koprodukciji RTV Slovenija in Telekinga, je prišel med deset finalistov v kategoriji tujega filma, nagrajenci študentskih oskarjev, trije v vsaki kategoriji, pa bodo znani na slavnostni podelitvi 7. junija, tokrat 41-ič.
Med nominirance za študentskega oskarja so se doslej uvrstili tudi zdaj že nekdanji študenti AGRFT Aleš Verbič s filmom Nekoč je bilo (1989), Matevž Luzar s filmom Vučko (2007) in Žiga Virc s filmom Trst je naš! (2009).