Dela bodo potekala ves konec tedna. Foto: BoBo
Dela bodo potekala ves konec tedna. Foto: BoBo

Kajuhova ulica bo na severnem kraku križišča Kajuhove ulice in Letališke ceste zaprta do ponedeljka. Obvoz bo urejen po Šmartinski, Bratislavski in Letališki cesti oziroma po Šmartinski, Njegoševi in Zaloški cesti. Zaradi zapore bodo po obvozni trasi vozili tudi mestni avtobusi na linijah 2, 22 in 24.

Znova pa bo posebna prometna ureditev zaradi nogometne tekme od 18.30 naprej veljala okoli stadiona Stožice. Obiskovalci se lahko na tekmo brezplačno pripeljejo z mestnimi avtobusi. Ob predložitvi vstopnice tri ure pred tekmo in tri ure po njej se namreč z mestnimi avtobusi lahko vozijo brezplačno, prav tako bodo v času tekme brezplačna parkirišča v lasti občine.

Na Tržaški cesti bo medtem pri avtocestnem priključku Ljubljana Vič do nedelje zvečer promet oviran zaradi asfaltiranja. Občasno bo cesta v posamezne smeri tudi zaprta. Na ljubljanski obvoznici pa bo v nedeljo na razcepu Koseze zaprt nadvoz iz smeri Šentvida proti Dravljam oziroma Bežigradu.

Če bo v nedeljo ugodno vreme za asfaltiranje, bosta v smeri središča mesta že odprta tudi oba vozna pasova na Celovški cesti.