Desa Muck Foto:
Desa Muck Foto:

Desa Muck – pisateljica, ki navdušuje staro in mlado ter nasmeje vesele in tiste malo manj. Če bi imele knjige osebnost, bi bile . In njena nova otroška knjiga je prav takšna. Kot pravi Desa: “Brez heca ne gre,” in to misli blazno resno.

Desa Muck vas bo znova navdušila. Tokrat z najdaljšo personalizirano knjigo, v kateri se otroci znajdejo v raznovrstnih dogodivščinah, ki jih pišeta domišljija in življenje. A Desa niti na starše ni pozabila. Če vaši dnevi prehitro minevajo, se vam bo ob 15 nadvse hudomušnih zgodbicah življenje ustavilo in tudi vam dalo kakšno idejo, kako neprijeten vzgojni ukrep omehčati s hecem in napolniti hišo s smehom. Da pa je vse še bolj zabavno, si lahko sami izberete spol, videz in ime glavnega junaka ter celo naslovnico, ki bo kar najbolje upodobila vašega malčka.

Naročite najbolj hudomušno in najdaljšo personalizirano otroško knjigo:

  1. Kliknite sem in prelistajte “Jaz sem Titina in takšna pač sem”.
  2. Izberite spol in videz glavnega junaka, vpišite ime ter izberite naslovnico.
  3. Vpišite posvetilo in izberite čudovito embalažo.
  4. Počakajte na darilo, prilepite pentljo in zapojte “Vse najboljše!”



Personalizirane knjige Malih junakov šibijo police več kot 250.000 knjižnih moljev. Z Desino pomočjo zasnujte zbirko zgodb, ki bo vašo Saro nasmejala do solz, vaš Luka pa bo bolj pogumno stopal novim dogodivščinam naproti!

Kliknite in prelistajte Desino knjigo!