Slovenija

Poudarki

  • "Slovenija bo ostala na misiji v Afganistanu"
  • "Vlada se želi pogajati"
Republika Slovenija
Vlada je obravnavala zakon o ratifikaciji medvladne pogodbe o fiskalnem paktu, na podlagi katere bo v ustavo vnesla fiskalno pravilo o uravnoteženem proračunu. Foto: BoBo
Barbara Brezigar
Minister za notranje zadeve Vinko Gorenak naj bi na čelo direktorata za tožilstvo imenoval Brezigarjevo. Foto: MMC RTV SLO
Vojaki
Slovenska vojska trenutno sodeluje v mednarodnih operacijah in na misijah v Afganistanu, BiH-u, na Kosovu, v Makedoniji, Srbiji, Somaliji, Libanonu in Siriji. Foto: MMC RTV SLO
Fiskalni pakt naj bi dolgoročno okrepil proračunsko disciplino in pomagal preprečiti krize v prihodnje. Foto: MMC RTV SLO/Reuters
VIDEO
Brezigarjeva postala drža...

Dodaj v

Vlada Brezigarjevo imenovala za državno sekretarko MNZ-ja

MNZ se seli na Litostrojsko cesto
29. marec 2012 ob 08:53,
zadnji poseg: 29. marec 2012 ob 15:34
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Na seji vlade so poleg nekaterih imenovanj razpravljali tudi o prostorskih rešitvah za ministrstva - notranje ministrstvo se tako seli na Litostrojsko cesto.

Vlada je na prejšnji seji ministrstvu za pravosodje in javno upravo naložila, da pripravi predlog celovitih prostorskih rešitev za ministrstva in vladne službe. Minister za pravosodje Senko Pličanič je v sredo novinarjem pojasnil, da so glede selitev ministrstev pripravili več možnih različic, med katerimi se bo vlada odločila. Koliko bo teh selitev, Pličanič ni pojasnil.

Tudi na novinarski konferenci po seji vlade je dejal, da še ni vse čisto jasno in da je treba še uskladiti nekatere selitve, predvsem selitev ministrstva za kmetijstvo in okolje z Litostrojske, kamor se zdaj seli celotno ministrstvo za notranje zadeve.

MOP nazaj na Dunajsko?
Ob tem pa bodo poskušali urediti, da se kmetijsko ministrstvo ponovno preseli v prostore na Dunajski cesti in jim tako ne bo treba plačevati pogodbenih kazni. Pogodbeno kazen bi morali plačati idrijskemu podjetju FMR, saj se je ministrstvo iz prostorov podjetja izselilo, ne da bi našlo novega najemnika. V pogodbi je bilo za tako ravnanje predvidenih 382.000 evrov kazni.

Direktor Urada vlade RS za komuniciranje Anže Logar je ob tem dodal, da taka prostorska rešitev pomeni okoli štiri milijone evrov prihranka na letni ravni. Sicer pa bodo selitev poskušali izvesti s čim manjšimi stroški. Kot pravi Logar, bodo pri obnovi objektov za prilagoditev glede na potrebe organa, ki deluje v objektu, šli le v najnujnejše posege.

Pličanič je opozoril, da je po veljavnih predpisih treba razrešiti direktorje direktoratov in imenovati v. d.-je. Logar pa je navedel, da je bilo do zdaj v vladi 45 razrešitev in 37 imenovanj, saj so bili določeni direktorati ukinjeni, razrešeni pa so bili večinoma ponovno imenovani. Skupno je vlada tako sprejela 82 kadrovskih odločitev.

Minister Pličanič še vedno brez državnega sekretarja
Logar je povedal še, da je vlada za generalno sekretarko s polnimi pooblastili na MNZ-ju imenovala Barbaro Brezigar in ob tem dodal, da se bodo glede razdelitve področij verjetno dogovorili na ministrstvu. Iz gradiva po seji vlade pa je razvidno, da je vlada na mesto generalnega direktorja direktorata za tožilstvo, imenovala Matijo Vidmarja.

Brez državnih sekretarjev še naprej ostaja minister za pravosodje in javno upravo. Ob tem je dejal, da se vsa kadrovska vprašanja, zlasti ko gre za državne sekretarje, usklajujejo v okviru vlade. Upa, da bo oba državna sekretarja dobil v kratkem, saj kot pravi, ima sam že dve kandidatki.

"Vlada se želi pogajati"
Pličanič je še pojasnil, da vlada o varčevalnih ukrepih tokrat ni razpravljala, saj jih je že sprejela. "Vlada je naredila vse, kar je bilo v njeni moči. Naredila je vse, da so čim bolj enakomerno razporejeni po celotnem prebivalstvu. Ukrepi so dani na mizo, vlada se želi pogajati. Če je prvi korak sindikatov to, da se ne bodo pogajali, potem morajo prevzeti svoj del odgovornosti," je dejal.

Sindikate je še pozval, naj podajo protipredloge. Cilj vseh, tako vlade kot sindikatov, bi po mnenju Pličaniča moral biti, da pomagajo k boljši finančni sliki te države.

Vlada je sicer obravnavala tudi zakon o ratifikaciji medvladne pogodbe o fiskalnem paktu, na podlagi katere bo v ustavo vnesla fiskalno pravilo o uravnoteženem proračunu. Pogodbo so voditelji 25 članic EU-ja, med njimi slovenski premier Janez Janša, podpisali v začetku marca, fiskalni pakt pa naj bi dolgoročno okrepil proračunsko disciplino in pomagal preprečiti krize v prihodnje.

Na dnevnem redu pogodba o ustanovitvi ESM-ja
Temelj pogodbe je fiskalno pravilo, ki določa, da morajo biti proračuni uravnoteženi ali v presežku. To pomeni, da strukturni primanjkljaj razen v izjemnih okoliščinah na letni ravni ne sme preseči 0,5 odstotka bruto domačega proizvoda. V vsakem primeru pa začasno odstopanje ne sme ogroziti srednjeročne fiskalne vzdržnosti.

Pogodbenice morajo zlato pravilo prenesti v nacionalne zakonodaje najpozneje v enem letu od uveljavitve pogodbe, pri čemer so zaželene ustavne določbe. Pogodba bo začela veljati, ko jo bo ratificiralo 12 članic evrskega območja. Cilj je, da začne veljati 1. januarja 2013.

Vlada je sprejela tudi predlog zakona o ratifikaciji pogodbe o ustanovitvi stalnega mehanizma za stabilnost evra (ESM), katerega namen je preprečiti nadaljnje širjenje dolžniške krize na območju skupne evropske valute. ESM bo začel delovati julija letos, njegova posojilna sposobnost pa je ob 700 milijardah evrov kapitala trenutno pri 500 milijardah evrov.

"Slovenija bo ostala na misiji v Afganistanu"
Ministri so razpravljali tudi o sodelovanju Slovenske vojske na misijah v tujini. Obrambni minister Aleš Hojs je napovedal, da bo Slovenija še naprej delovala v Afganistanu, in sicer do konca operacije mednarodnih sil Isaf, ki se bo končala konec leta 2014, a se bo kontingent, ki bo tja odšel oktobra letos, zmanjšal za deset pripadnikov.

Dodal je še, da Slovenska vojska ostaja v zahodnem delu države, v varnostno manj ogroženih predelih. Vlada je odločitev o nadaljnjem sodelovanju Slovenije v Afganistanu sprejela na podlagi analize, ki ugotavlja, da je nadaljnje sodelovanje strateški interes Slovenije z vidika mednarodnih povezav in zunanjepolitičnih interesov, da bi morebiten umik prispeval h korenitemu poslabšanju ugleda Slovenije in da so mednarodne sile tam zaradi želje oz. zahteve lokalnih prebivalcev, je še pojasnil Hojs.

A. Ko., An. Ma., B. G.
Prijavi napako
Komentarji
biancocelesti
# 29.03.2012 ob 09:16
Če bi vrnili vse vojake domov, bi na letni ravni privarčevali več kot 30 milijonov €. Dejstvo je da naši vojaki tako ali tako nimajo tam kaj za početi, tam naj bodo kar vojaki tistih držav, ki so okupirale omenjene države. A ker je Mussomeli naročil, da Janša ne sme niti pomisliti da povleče vojake nazaj, denar za te misije mora biti. Bomo pa varčevali na upokojencih, nosečnicah, vrtcih, prehrani v šolah,...
jurica
# 29.03.2012 ob 12:37
Brezigarjeva bo neuradno za svoja prva pomočnika predlagala svojega sina in svojo hčerko.
Tako bo vlada privarčevala na potnih stroških.
Se bodo VSi z enim avtom v službo vozili!
ferit
# 29.03.2012 ob 09:32
Ja tako je, če je tvoj stric iz ozadja Ameriški veleposlanik. Potem imajo Američani prednost pred upokojenci, študenti, nosečnicami, delavci...
Jethros
# 29.03.2012 ob 13:29
Podpornikom SDS:
A boste končno spregledali zakaj se je SDS grebla za oblast? Boste končno priznali ,da je to dogajanje namenjeno samo eni zadevi - nadzoru in kontroli zadevam, ki se tičejo tako njih, kot nasprotnikov.
Pismo no, Gorenak pocukrano v kamere govori o neodvisnem tožilstvu, potem pa nastavijo njihovo Barbaro, da tožilcem gleda pod prste...Pličanič pa ne sme svoje sekretarke imenovati.
Spreglejte že!
polo
# 29.03.2012 ob 13:26
Ma ne! Brezigarjevo na čelo Direktorata za tožilstvo? To si pa nebi nikoli mislil! Full dobra zamisel.. končno bomo imeli drzavo kjer lahko ponarejaš dokumente, aretiraš tajne policiske sodelavce in švercaš orozje brez kaznovanja!
_____________
Al Capone je bil rojen v napačnem času in živel v napačni državi...
tam so ga spokali v ćuzo..pri nas bi bil cenjen in spoštovan s častnim članstvom SDS-a
polo
# 29.03.2012 ob 13:32
Podpornikom SDS:
A boste končno spregledali zakaj se je SDS grebla za oblast? Boste končno priznali ,da je to dogajanje namenjeno samo eni zadevi - nadzoru in kontroli zadevam, ki se tičejo tako njih, kot nasprotnikov.
Pismo no, Gorenak pocukrano v kamere govori o neodvisnem tožilstvu, potem pa nastavijo njihovo Barbaro, da tožilcem gleda pod prste...Pličanič pa ne sme svoje sekretarke imenovati.
Spreglejte že!
_________________
ma ne..to so tvoje insinuacije in laži...
da te ni sram tako govorit o "ljubljenem vodji"...he,he,he.
Triptico
# 29.03.2012 ob 15:52
Pa kaka vlada, to so šalabajzerji in lažnivci! No, je pa Barbi dobila nagrado za dolgoletno zvestobo SDSu, nestrankarska, he he he he

Bravo ovce!
Jethros
# 29.03.2012 ob 14:17
Topas:
Thaler je odstopil, Simčiča so pa do onemoglosti zagovarjali, celo s strički iz ozadja, ki nimajo nobene zveze z laganjem javnosti s strani Erjavca in Simčiča. Kako je kaj z Mariničem? A je že odstopil? Kako je kaj z Janšo? Zakaj vodi državo, če bi se moral po lastnem SDS etičnem kodeksu umaknit s funkcije, dokler se zadeva ne razčisti? Ah kje, raje uvesti absolutno kontrolo nad tožilstvom pod taktirko prijateljice BB...

V kafiču seveda...

Spreglejte.
polo
# 29.03.2012 ob 13:36
SDS volivci so nekaj tiho? Od sramu?
__________
čakajo na nadaljne direktive od velikega šefa...
ateistek
# 29.03.2012 ob 13:24
Je prišla Janševa orožarska kolegica spet nazaj. Eh..
matijaz
# 29.03.2012 ob 13:21
Ma ne! Brezigarjevo na čelo Direktorata za tožilstvo? To si pa nebi nikoli mislil! Full dobra zamisel.. končno bomo imeli drzavo kjer lahko ponarejaš dokumente, aretiraš tajne policiske sodelavce in švercaš orozje brez kaznovanja!
Konec despotizmu
# 29.03.2012 ob 09:25


Je sploh še potrebno kaj razmišljat?

Vi, politiki, ste lutke EU, ECB, IMF itd in niste legitimni predstavniki ljudstva republike Slovenije.
gotche
# 29.03.2012 ob 15:04
pozivam janšata in njegovo SDS da iz imena svoje stranke nemudoma umaknejo črko D, ker D pomeni demokracija, janšata pa za demokracijo po domače povedano boli kurac.

a ja mogoče pa pri njih pomeni črka D kot diktatura, tako je pa že bolj prav SLOVENSKA DIKTATORSKA STRANKA z njihovim ljublenim diktatorjem janezom janšo

lahko pa D kar odstranijo pa naj imajo svoj SS

HVALA LEPA IN NASVIDENJE
Samči
# 29.03.2012 ob 14:09
"No,jaz sem volilec SDS"

Moje sožalje.
scuffydog
# 29.03.2012 ob 13:15
ja mora ivan resevat slovenijo v miru. ne more po sodiscih hodit in zgubljat cas s tako nepomembnimi stvarmi. priden vinko, bucbuc buc. k nogi. glas. lezi. buc buc.
Binder Dandet
# 29.03.2012 ob 12:48
Brezigarjeva se uradno ne strinja s prenosom tožilstva pod notranje ministrstvo.

V skladu s tem ne bi smela sprejeti ponujene funkcije. Ali bo spremenila mnenje?
fiki
# 29.03.2012 ob 09:32
Najbolj zastrašujoča pa je prevladujoča logika, da je vse, kar prihaja iz EU, potrebno sprejeti, da se o tem ne moremo pogovarjati,ker EU to zahteva, da torej nimammo vpliva, da smo zavezani, itd. Kregamo se za bedarije in minorne ukrepe/zakone, ko pa pride direktiva iz EU, pa smo vsi tiho. Ni samo žalostno, da brez premisleka sprejemamo kretenske evropske javne politike, žalostna je hlapčevska mentaliteta in diskurz, v katerem se nam zdi vsaka direktiva obvezna in se o njej ne rabi in ne sme dvomiti. Bolano.
polo
# 29.03.2012 ob 13:20
sam resno...
zdej se sploh nič več ne skriva..to se kar javno krade,nastavlja kadre....
to bo vse vzel hudič...
polo
# 29.03.2012 ob 12:40
Vinko Gorenak
Leta 1977 se je zaposlil v Kadetski šoli za miličnike v Tacnu, ob tem pa je študiral na Visoki šoli za organizacijsko delo v Kranju, kjer je leta 1983 tudi diplomiral.

Barbara Brezigar
Leta 1980 je bila imenovana za okrožno državno tožilko na ljubljanskem tožilstvu

__________________
lustracija press
severna zvezda
# 29.03.2012 ob 12:39
...PFEJ! ............ kako predvidljivo in prozorno ............ in točno na to računajo, da bo ljudstvo zamahnilo z roko, češ je bilo pričakovano tole z ueber strokovno Barbiko ......... mah, obvlada ta naš uzurpator .......... in to na polno: kjer koli zamahne s svojim repom, sledi demontaža resorjev .................. izredne razmere, kadrovanje po partijski liniji .............
Jethros
# 29.03.2012 ob 14:29
Topas:
A miličnik represivne milicije SFRJ Gorenak pa ni faktor tvojega seznama? Titova omladina, obetajoči mladenič Ivan Janša, ki je romal po poteh Avnoja, pisal hvalspeve Maršalu Brozu, ni faktor tvojega seznama? Brezigarca poštena? Ista Brezigarca, ki je izgubila pisalni stroj od Depale vasi? Ista Brezigarca, ki ni znala stopiti na stran Hrastarjeve, njene tožilke, ko jo je Janša označil za udbašico? Ista Brezigarca ,ki ni komentirala oz. podala kritike zaradi založene depeše? Ja ja, res je poštena in predvsem strokovna...
ivandruck
# 29.03.2012 ob 13:35
Ježeš, Marija! A je niso slučajno nastavili "strici z ozadja"
obeliks
# 29.03.2012 ob 13:28
Virant je pa res načelen mož, ni kaj. Take drže pa naš prostor še ni videl. Kaj je že govoril pred volitvami o notranjem misnistrstvu in tožilstvu. Zlata ribica ima boljši spomin.
Jethros
# 29.03.2012 ob 13:22
Virant, 8.12.2005 o Etičnem kodeksu:
Načeloma pa menim, da bi bilo prav, da se državni funkcionar v primeru, ko so sodni postopki proti njemu v razmeroma razviti fazi, če torej pride do pravnomočne obtožnice, v času, dokler se stvari ne razčistijo, umakne s funkcije.

Janša, obtoženec v procesu zaradi koruptivnega posla, vodi državo inj obvladuje notranje ministrstvo s tožilstvom vred ter sedaj uvaja direktorat za nadzor tožilcev, katerega vbo vodila življenjska politična spremljevalka od Depale vasi dalje.

Za rubriko "Saj ni res, pa je"
Mr.Blobby
# 29.03.2012 ob 13:00
Koga bo SDS postavila za direktorja Direktorata za družino?

Ja Kuclerjevi morajo še zdaj eno službo najdit...
DURA-ACE
# 29.03.2012 ob 12:20
Patria bo rešena v rekondnem času.

Gorenak + Brezigar :)
- to je približno podobno, kot če bi imeli Jankoviča za premiera, pa bi na ta položaja svoja sinova nastavil.
JackBauer
# 29.03.2012 ob 12:17
Katera točka v bibliji 10+100 je Barbara Brezigar?
ferit
# 29.03.2012 ob 09:48
MIRNČAN

Res, ker člen pogodbe pa je to?
Jethros
# 29.03.2012 ob 14:46
amigo:
Opravljal je svojo zakonsko določeno nalogo...kako je pa kaj Gorenak deloval? Zgledno in po normah človekovih pravic? In če te toliko moti imenovanje Fišerja...kako to, da podpiraš obtoženca koruptivnega dejanja, da vodi državo in obvladuje ministrstvo za notranje zadeve s tožilstvom vred?
Ajajajaj...dvojni vatli...
Jethros
# 29.03.2012 ob 14:40
von Rhein:
A je prav, da je SDS preprečila Pličaniču imenovanje svoje sekretarke?
Upam, da se strinjamo, kako totalitarno je to videti...SDS se lahko počasi že preimenuje v to, kar večina ve že dlje časa...CJK...Centralni Janšev Komite. Mislim...toliko o neodvisnem delu ministrov v vladi. Če še za sodelavce morajo imeti SDS blagoslov, potem mi povejte, kaj še potrebujete, da vidite kakšna diktatura šprica iz te stranke.
matijaz
# 29.03.2012 ob 13:24
Me pa nekaj zanima.... a so Brezigarjevo tudi nastavili tako imenovani "strici iz ozadja"?

Prosim Gorenaka ali Erjavca za hiter odgovor.
zozozo
# 29.03.2012 ob 12:44
Če bi bil jaz na taki poziciji takoj svojo familijo poturim na pomembne položaje.

In si torej pač enak lopov kot politiki. Ne vem pa, zakaj domnevaš, da smo tudi drugi takšni. Večina si nas misli, da so naši otroci dovolj pametni in sposobni, da si službo najdejo sami.
ferit
# 29.03.2012 ob 12:32
Brezigarjeva bo dobila položaj isključno zato ker je absolutno neodvisna, apolitična in strokovna oseba. Z njo bo tožilstvo resnično zavarovano pred vplivi politike. To so tisti vrhunske kadrovske poteze, kjer ni važno ali si naš ali njihov ampak šteje izključno kompetentnost. Ne pa tko kot komunisti ki nastavljajo samo sebi lojalen kader.

Kdo si sploh upa podvomit, v to :)
Konec despotizmu
# 29.03.2012 ob 10:04
Super, izstop iz NATO naj pa sledi. V primeru kakršnekoli vojne raje umrem suveren in svoboden, kot pa pod okriljem teh imperialističnih fašistov.
ferit
# 29.03.2012 ob 10:00
Šli, smo ker smo želeli vstreči našim pomembnim in močnim "prijateljem". Pa naši politiki so veseli, če jih potem svetovni voditelji povabijo na srečanje, jih potrepljajo, morda po upokojitvi pade kakšna služba v raznih mednarodnih telesih...

Nima pa članstvo v Natu, ki je kolektivna obrambna zveza nobene obveznosti, da pošiljaš vojake pod Hindokuš.
jujc
# 29.03.2012 ob 13:33
SDS volivci so nekaj tiho? Od sramu?
Jethros
# 29.03.2012 ob 13:13
sema:
Hehe, samo da je naša :)
Zdaj imate potrjeno to, kar smo pisali ,da se bo zgodilo, če pride tožilstvo v roke SDSu...evo vam, pa imajo absolutno kontrolo.
kako ste že sikali čez Zalarja? No, da vidimo vaše sikanje zdaj, ko je vse v rokah Gorenaka, Brezigarce oz. strica iz ozadja in ospredja, Majerja.
sikami
# 29.03.2012 ob 14:43
PACKARIJA!!!!!
Brezigarjeva bo spet ščitila taprave!
Jethros
# 29.03.2012 ob 14:34
von Rhein:
Pokaži m državo, kjer je premier v sodnem procesu zaradi korupcije, v rokah pa ima notranje ministrstvo s tožilstvom ter za gran finale ustanovi direktorat za bdenje nad tožilci, katerega vodi njegova politična spremljevalka od dobe po osamosvojitvi naprej.
Ko mi najdeš tako državo, se mi javi...aja, veljajo države EU, Severna Korea, iran in podobne odpadejo, ker tam demokracije ni.
Jalovec
# 29.03.2012 ob 13:26
Vojsko bomo rabili doma ob bližajočih se izrednih razmerah in prisilni upravi iz tujine.
TeksViler
# 29.03.2012 ob 12:54
Über-ober-nadtožilka, ki te zna spravit iz vsakega sranja, je pač zlata vredna.
TineB
# 29.03.2012 ob 12:42
Vau ...

Dežman na Arhiv RS, Petek na Direktorat za medije, Brezigarjeva na Direktorat za tožilstvo, Rončević na Direkotrat za visoko šolstvo, naslednji teden odleti še sedanja direktorica Direktorata za družino in na njeno mesto pride ... No, začnimo pobirat stave.

Koga bo SDS postavila za direktorja Direktorata za družino?

Hint: ta direktorat in njegov direktor bosta zadolžena za pripravo novega Družinskega zakonika ...

No, kdo je SDSov človek, ki je primeren za to vlogo, nalogo in delovno mesto?
polo
# 29.03.2012 ob 12:26
Neuradno: Gorenak na čelo Direktorata za tožilstvo imenoval Brezigarjevo
_________________
Neuradno????
ha,ha,ha....
je bilo "uradno" že 4.12..
PICENG
# 29.03.2012 ob 15:30
Zdaj vidim, da smo tudi v prejšnjih mandatih imeli zelo sposobne ljudi na pomembnih mestih. Saj je nova vlada deklarativno ponavljala, da bo kadrovala izključno po sposobnostih. In kaj imamo zdaj? Same znane dobre kadrovske rešitve - Dežman, Logar, Bručan-Trobec, Brezigar, Petek, ...... odlični direktorji direktoratov in državni sekretarji. Dobro dopolnilo poslanskemu sestavu, predvsem Simčiču, Mariniču, Meršolu, ...
favory
# 29.03.2012 ob 15:05
@topas
Seveda, pa nekaterim ne bo vsec, ko bo kaka "leva baraba" delezna kazenskega pregona in ti bodo potem zopet vpili v nebo: "glejte desnicarje" kako udrihajo po nas, ker imajo pac nastavljeno Brezigarjevo.
Ni problem v tem, da bo lovila "leve barabe"..kar naj jih...ampka dokazano ni lovila ampak je celo ščitila desne barabe z Janšo na čelu. Eee...to pa je problem!
Jethros
# 29.03.2012 ob 14:36
twingi:
Hja, Fišerja morajo nekako odrezati a ne...Gorenak pa pocukrano, kako so tožilci itak neodvisni...skoraj kozlal sem, ko se je topil v teh lažeh, ki jih je izrekal...
matijaz
# 29.03.2012 ob 14:06
SDS-ovci.... kje ste?
svabo
# 29.03.2012 ob 14:01
Ko prvič postaviš vlado se postaviš na ogled. Delaš štiri leta in ne glede na vse bonbončke, ki jih ponudiš svoji raji popušiš na volitvah. Po treh letih se zgodi nov poskus. Čeprav je vse narejeno tako, da suvereno zmagaš (podpora centrov moči vsega sveta) nažalost ostaneš dober drugi. Spet lobiraš lobiraš in dobiš možnost sestavit vlado. Ker si se iz preteklega obdobja nekaj naučil v koalicijsko pogodbo vpišeš vse tako, da ne boš delal več istih napak kot pred 4 leti. Velike besede vse v dobro ta iste raje. In potem. Ja nič ne. Vse je spet tako kot prej. Edina razlika je v tem, da je bilo prvič od srca zdaj drugič je pa samo še farsa.
polo
# 29.03.2012 ob 13:08
Koga bo SDS postavila za direktorja Direktorata za družino?
______________-
mene,mene,mene..prosim dejte mene no..da se mal finančno opomorem..
vsaj za nekaj cajta..dejte no..mam kredit..nizko plačo...
dejte mi no pomagat..sej bom priden in reku točno to kar boste hteli..pa skoz vas bom hvalu..
vse bom naredu sam dejte me no vzet...prooosimmm...
tud h maši bom šel,pa na Brezje..pa partizane in komuniste bom šimfu...
spričevalo mi boste pa itak vi zrihtali....
Jethros
# 29.03.2012 ob 12:58
Binder Dandet:
Funkcijo bo sprejela in nadaljevala ščitenje riti "vemo koga" :)
Kazalo