Jani Möderndorfer upa, da bo Olimpija prihodnjo sezono igrala v Evropskem pokalu. Foto: MMC RTV SLO
Jani Möderndorfer upa, da bo Olimpija prihodnjo sezono igrala v Evropskem pokalu. Foto: MMC RTV SLO

Sicer nimam nič proti, če komentira, vendar mislim, da je prišel čas, ko si moramo košarkarski delavci pomagati, ne pa da se ukvarjamo s tem, kaj kdo drug dela v drugi telovadnici. Če kdo, potem gospod Sagadin prekleto dobro ve, kako se je včasih delalo v Olimpiji, nama obema pa je danes jasno, da on gotovo ne ve, kako se danes dela v tem klubu.

Jaz si denimo ne bi drznil komentirati, kako dela uprava Heliosa, še posebej, če omenim, da smo v tej sezoni z domžalskim klubom zelo dobro sodelovali. V celoti, torej v enem znesku, smo mu namreč izplačali odškodnino za Klemna Prepeliča. Pričakoval bi, da bi se v dobro partnerskega sodelovanja vzdržali takšnih izjav.

Predsednik Uniona Olimpije Jani Möderndorfer o kritikah na račun kluba, ki jih je pred dnevi dal Zmago Sagadin. Möderndorfer je med drugim v pogovoru za Ekipo povedal še o obisku v Stožicah:

Slovenci imamo zanimivo lastnost v primerjavi z drugimi narodi. Zelo hitro namreč pozabimo, kaj se je dogajalo pred leti. Ne dolgo tega smo igrali v Tivoliju, ki je imel 4.500 sedežev. To so bili zlati časi, ko je dvorana pokala po šivih. Danes je v Stožicah dvorana na tekmi Lige ABA videti skoraj prazna, pa je v njej 3.000 ali celo 4.000 gledalcev. Število ljubiteljev košarke se ne spreminja, je vseskozi enako.