Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS V izločilne boje Lige prvakov tudi že s šestimi točkami

05.11.2021

V sezoni 2002/2003 nogometne Lige prvakov se je v skupini C kar osem od 12 tekem končalo z remijem, kar je še danes rekord v tem tekmovanju. Edina sta se zmage veselila Real Madrid in Roma ter se s tem prebila v boje na izpadanje.

David Urankar Od modnih brvi, kjer dekleta jedo vato, prek ledenih stez do TV-voditelja

05.11.2021

David Urankar zna iz vsake dejavnosti potegniti kakšno dobro lekcijo ali spoznanje, pri treniranju atletike je spoznal bodočo ženo, pri ustvarjanju oddaje Dobro jutro je veliko izvedel o starševstvu, kariera modela pa ga je naučila potrpežljivosti.

Številke Roglič: "The route of the Tour does not play a role: if you are good, you fly up every slope"

18.06.2021

His career is full of extremes and so were his preparations for the Tour. He cycled in the snow, and also in 35 degrees Celsius. This was his office before the race of a lifetime. Primož Roglič in a long conversation for MMC RTV Slovenija.

Slavko Jerič The power of the football community

09.06.2021

The development and popularity of professional sport in the last century is probably a good sign that the quality of life and society have progressed.

Športni SOS Zabavni svet imen in vzdevkov znanih športnikov

03.11.2021

Ste vedeli, da je bil prvi Pelejev vzdevek v resnici Dico, večne štiri črke P, E, L in E pa so se ga prijele, ker ni znal pravilno izgovoriti imena nogometnega vratarja Bileja? Dobrodošli v svetu nenavadnih zgodb športnih imen.

SOS odmev Iztok Franko: Kidd na startu nima veliko dobroimetja

27.10.2021

Košarkarji Dallasa so zadnji 2 sezoni dosegli približno enako zmag, se prebili v končnico, v kateri so izpadli v 1. krogu proti Clippersom. Nov napredek bodo skušali iskati pod vodstvom trenerja Jasona Kidda, ki si je zadal predvsem zvišati hitrost igre.

Športni SOS Rdeči vragi prejeli zgodovinsko klofuto

26.10.2021

Nogometaši Manchester Uniteda na tekmi angleškega prvenstva na svojem stadionu Liverpoola niso premagali že na štirih zaporednih tekmah, da bi bila mera še polnejša, so v nedeljo proti večnemu tekmecu utrpeli sploh najvišji domači poraz.

Športni SOS Tina Maze v Söldnu poskrbela za tri zlate nasmeške

22.10.2021

Nova sezona svetovnega pokala se spet začenja v Söldnu. Slovenski veleslalomisti so bili na tem avstrijskem prizorišču najuspešnejši leta 2002, ko so skupaj zbrali 145 točk.

Športni SOS Slovenski post traja ducat let, Wales in Islandija čakala kar 58 let

15.10.2021

Slovenska nogometna reprezentanca je edina med evropskimi reprezentancami, ki so leta 2010 igrale na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, ki še vedno čakajo na naslednji nastop na velikem tekmovanju.

SOS odmev Hvastija o Pogačarju: "Trikrat blesteti v sezoni je svojevrstni dosežek"

13.10.2021

"V zadnjih 15 letih sta imela le Alejandro Valverde in Vincenzo Nibali sposobnost vrhunsko tekmovati na tritedenskih dirkah in hkrati dobiti nekaj klasik," o nesporni veličini Tadeja Pogačarja razmišlja Martin Hvastija.

Športni SOS Odlična Rogličeva popotnica pred Lombardijo

08.10.2021

Primož Roglič je z dvema zmagama na italijanskih klasikah več kot nabrušen pred dirko Po Lombardiji, ki je v zadnjem delu kolesarske sezone daleč najpomembnejša. V zadnjih 30 letih so s tako popotnico prišli le trije poznejši zmagovalci.

Kolesarstvo Roglič izenačil rekord iz leta 2019, z mislimi pa že pri soboti

07.10.2021

Primož Roglič je odlično formo prenesel tudi v zadnje dni sezone, na italijanskih cestah je v mojstrskem slogu dosegel dve zmagi, a jasno je, da mu daleč največji motiv prinaša sobota, ko se bo meril v Lombardiji.

Stran 1 od 116
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov